6 bin TL mutfak için TV önerisi

Zehn

Decapat
Daha fazla  
Evde salonda zaten güzel bir televizyonum mevcut, mutfakta yemek yerken bakmak için pek de iyi olmayan ancak idare edecek 32 inch Android veya Smart bir televizyon arıyorum. 6 bin TL bütçem var. Aklımda bazı televizyonlar var linklerini aşağıya bırakıyorum, hangisi sizce daha iyi, mantıklı veya bu fiyatlarda önerebileceğiniz başka bir televizyon var mı? Yardımcı olabilir misiniz?

Evde salonda zaten güzel bir televizyonum mevcut, mutfakta yemek yerken bakmak için pek de iyi olmayan ancak idare edecek 32 inch Android veya Smart bir televizyon arıyorum. 6 bin TL bütçem var. Aklımda bazı televizyonlar var linklerini aşağıya bırakıyorum, hangisi sizce daha iyi, mantıklı veya bu fiyatlarda önerebileceğiniz başka bir televizyon var mı? Yardımcı olabilir misiniz?

Sadece Smart TV'yi mi kullanacaksınız yoksa TV kanalları gerekli mi?

Yani tercihen ikisinin de olmasını tercih ederim ama sadece Smart TV kullanınca daha iyi kalitede olabilecek bir şey varsa onu da öğrenmek isterim.
Bütçeyi 8K yapabilirseniz 4K kalitede böyle bir seçenek var. 2 monitör arasında ne fark var anlayamadım. Sadece ilk link 2023, ikinci link 2024 model diye biliyorum.

Son düzenleme:

Yani 9 bin liraya yakın bir fiyat bütçemin dışında. Zaten kaliteli bir şey aramıyorum kalitesiz kötü televizyonların arasında iyi bir tercih yapmaya çalışıyorum.

Yani 9 bin liraya yakın bir fiyat bütçemin dışında. Zaten kaliteli bir şey aramıyorum kalitesiz kötü televizyonların arasında iyi bir tercih yapmaya çalışıyorum.
İlk bunu önerecektim aslında. Buna da bir bakın.

Bu televizyonlara artı olarak Chromecast alırsanız tertemiz işinizi görür.

Son düzenleme:

Yani dediğiniz bana da mantıklı geldi bir de babama sordum bütçeyi 15 bin liraya kadar zorlama şansım var ama 32 inch televizyon yok sanırım ortada fazla, o boyutta televizyon üretmiyor firmalar sanırım. (Televizyonu koyacağım yere büyük televizyon sığmayacağı için özellikle 32 inch televizyon arıyorum)

Dost acı söyler,bu tavsiye edilen Onvo Sunny TV ler çok şikayet ediliyor...Biriktir parayı Philips Samsung gibi meşhur markalara bak.

Dost acı söyler, bu tavsiye edilen Onvo sunny TV'ler çok şikayet ediliyor...biriktir parayı Philips Samsung gibi meşhur markalara bak.

Philips Samsung gibi markaların 32 inch TVleri olsa alacağım zaten de yok işte, olanlar da fazla eski olduğu için güven vermiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı