6 Bin TL Tablet Önerisi

syrewx05

Centipat
Daha fazla  
Evkur'da 6K fiyata kadar düşmüş bu tablet. Bu fiyata bu işlemci ve ekran boyutunun güzel olduğunu düşünüyorum. Bu fiyat bandında başka tablet önerisi olan varsa yazabilir. Hepinizin fikri benim için çok önemli. (Sadece ders için kullanacağım. YouTube'dan video izleyeceğim ve arada bir ders PDF'i falan indiririm. Bu yüzden 4 GB RAM'in yeterli olacağını düşünüyorum ve sadece 5 ay aktif olarak kullanacağım en fazla 8-9 ay kullanırım. Bu sebeple aşırı kaliteli bir şey beklemiyorum zaten. Sadece ekranı 11" kadar ve 11"den fazla olsun yeter.)

Samsung Tab A9+

Son düzenleyen: Moderatör:
Huawei MatePad SE 11 alabilirsin. Yanında kalemiyle geliyor Huawei'nin resmi web sitesinden alırsan.

Çok kötü inanılmaz güçsüz. Önermem.

Evkur'da 6K fiyata kadar düşmüş bu tablet. Bu fiyata bu işlemci ve ekran boyutunun güzel olduğunu düşünüyorum. Bu fiyat bandında başka tablet önerisi olan varsa yazabilir. Hepinizin fikri benim için çok önemli. (sadece ders için kullanacağım. YouTube'dan video izleyeceğim ve arada bir ders PDF'i falan indiririm. Bu yüzden 4 GB RAM'in yeterli olacağını düşünüyorum ve sadece 5 ay aktif olarak kullanacağım en fazla 8-9 ay kullanırım. Bu sebeple aşırı kaliteli bir şey beklemiyorum zaten. Sadece ekranı 11" kadar ve 11"den fazla olsun yeter.)

Samsung Tab A9+

Kalem destekli cihaz isterseniz (ders için çok mantıklı) bütçe çıkıp MatePad 11.5 alabilirsin ve o fiyata en iyisi.

Çok kötü inanılmaz güçsüz. Önermem.
Hocam genelde huawei'in laptop kısmı da tablet kısmı da önerilmiyor fakat zaten sadece 5 ay civarı falan kullanacağım. Bu kadarlık sürede bile üzebilme ihtimali var mı? Ya da hiç riske girmeyip a9 plustan devam mı etmeliyim.

Hocam genelde Huawei'in laptop kısmı da tablet kısmı da önerilmiyor fakat zaten sadece 5 ay civarı falan kullanacağım. Bu kadarlık sürede bile üzebilme ihtimali var mı? Ya da hiç riske girmeyip A9 Plus'tan devam mı etmeliyim.

MatePad 11.5 üzmez işlemci ekran malzeme kalitesi yazılım müthiş ve A9 Plus'tan kat kat iyi ama MatePad SE önermem.
Tab A9 Plus ise bütçe çıkamazsan al.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı