6 bin TL'ye FPS oyunları için fare önerisi

Kıbrıs'ta yurtdışından ürün alma veya Türkiye'den ürün almak mümkün mü?
Attığınız sitelerde fiyatına değer diyebileceğim Palm tutuş fare pek yok.
Durmazz üzerinden DeathAdder V3 Pro alınabilir belki. Lakin pahalı.
Yurt dışından alamıyoruz Türkiyeden getirmek istesek 2k gümrük parası tabi tutuluyor. Şansım işte.

Yurt dışından alamıyoruz Türkiyeden getirmek istesek 2k gümrük parası tabi tutuluyor. Şansım işte.
Yani aslında para konusunda pek bir sıkıntım yok denecek kadar var. Maks 8k ya kadar çıkabilirim üstünede ben para vermem. Bir mosue 10k veremem.

Bütçeniz gayet yüksek. Zaten neredeyse istediğiniz her fareyi alabiliyorsunuz o bütçede. Palm tutuş dediğiniz için DeathAdder önerdim. Gayet büyük bir fare ve ergo palm tutuş için.
İlk üretimlerinde Scroll problemi mevcut. Sonraki üretimlerde düzeltildi bu. Kıbrıs'ta yeni üretim yoksa ve sizde bu durum yaşanırsa, garanti ne yapmanız gerekiyor vs bilemiyorum.
Ya da o kadar yüksek bütçe bir fare yerine daha uygun fiyatlı bir şey alıp geçilebilir.
Şahsen çok üst seviye FPS oynamadığınız sürece bu seviye bir ürüne gerek yok.

Bütçeniz gayet yüksek. Zaten neredeyse istediğiniz her fareyi alabiliyorsunuz o bütçede. Palm tutuş dediğiniz için DeathAdder önerdim. Gayet büyük bir fare ve ergo palm tutuş için.
İlk üretimlerinde Scroll problemi mevcut. Sonraki üretimlerde düzeltildi bu. Kıbrıs'ta yeni üretim yoksa ve sizde bu durum yaşanırsa, garanti ne yapmanız gerekiyor vs bilemiyorum.
Ya da o kadar yüksek bütçe bir fare yerine daha uygun fiyatlı bir şey alıp geçilebilir.
Şahsen çok üst seviye FPS oynamadığınız sürece bu seviye bir ürüne gerek yok.
Yani şuanki mosem gayet güzel bir sorun sıkıntı çıkarmadı tek sorunu sens dpı ayarı. 100 DPI arttırsam çok yüksek 100 indirsem çok yavaş oluyor hiç bir oyunla uyumlu olmuyor bide elime ağır geldiğini hissediyorum. Almışkende güzel kaliteli mouse almak istiyorum malum o kadar para vericeğim. Sizin bana öneriniz nedir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı