6 bin TL'ye IPS monitör önerisi

Bütçe
6-7 bin tl

emretrkkl

Kilopat
Daha fazla  
Herkese hayırlı günler diliyorum öncelikle. Halihazırda senelerdir ASUS marka 75Hz bir model kullanıyorum ana monitör olarak daha iyi bir şey almayı düşünüyorum.

24 inc yeterli diye düşünüyorum. Bilgisayarımda %80 Lost Ark, geri kalan vakitlerde de LoL ve CS2 oynuyorum sadece.

Sistemim orta hallidir Ryzen 5 5600, ASUS RTX 4060 Ti Dual, 16 GB RAM vs.
genel olarak FHD IPS bir monitör arıyorum bütçem 6 maksimum 7 bin TL olabilir önerebileceğiniz bir model olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese hayırlı günler diliyorum öncelikle. Halihazırda senelerdir ASUS marka 75Hz bir model kullanıyorum ana monitör olarak daha iyi bir şey almayı düşünüyorum.

24 inc yeterli diye düşünüyorum. Bilgisayarımda %80 Lost Ark, geri kalan vakitlerde de LoL ve CS2 oynuyorum sadece.

Sistemim orta hallidir Ryzen 5 5600, ASUS RTX 4060 Ti Dual, 16 GB RAM vs.
genel olarak FHD IPS bir monitör arıyorum bütçem 6 maksimum 7 bin TL olabilir önerebileceğiniz bir model olursa sevinirim.
IPS istiyorsanız rakipsiz bu var:

Peki bilmediğimden soruyorum alacağım monitörde G-Sync olup olmamasına dikkat etmeli miyim işime yarar mı?

Ekranda yırtılma olmuyorsa gerek yok rekabetçi oyunlardan açılması pek mantıklı değil zaten.

Peki bilmediğimden soruyorum alacağım monitörde G-SYNC olup olmamasına dikkat etmeli miyim işime yarar mı?
HDMI 2.1 veya DP 1.4 ile artık önemi yok. Freesync teknolojisini de kullanabiliyor NVIDIA.

Anlıyorum teşekkür ederim ilk olarak Samsung G4 modeline bakmıştım fakat fiyatı şu an çok yükselmiş herhangi bir indirime girme durumu olur mu acaba ilerleyen günlerde yoksa AOC alacağım.
Pek sanmıyorum. Görsel kalite olarakta daha zayıf bir monitör zaten, sadece CS2/Valorant için filan öneriyorduk.

Pek sanmıyorum. Görsel kalite olarak da daha zayıf bir monitör zaten, sadece CS2/Valorant için filan öneriyorduk.

Bir okul arkadaşım yurt dışına yerleşmesi nedeniyle elinde olan Samsung G4 modelini elinden çıkarıyor gayet temiz 1 yıl kadar da garantisi var daha 5 bin TL gibi bir fiyata bırakıyor. İkinci el olarak onu mu almalıyım yoksa AOC'ye mi yönelmeliyim sıfır olarak sizce.

Bir okul arkadaşım yurt dışına yerleşmesi nedeniyle elinde olan Samsung G4 modelini elinden çıkarıyor gayet temiz 1 yıl kadar da garantisi var daha 5 bin TL gibi bir fiyata bırakıyor. İkinci el olarak onu mu almalıyım yoksa AOC'ye mi yönelmeliyim sıfır olarak sizce.
240Hz istiyorsanız alabilirsiniz ama isteğiniz görsel kalite ise AOC. Siyah tonu olarak özellikle farkları var çünkü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı