Masamin ustune koyacagim. Büyük olmasin istiyorum. Laptop 13" oldugu icin gozumu cok yoruyor. Monitore baglayacagim. Parlak ekran kalitesi guzel olmasini istiyorum. 6 bin butceyle is icin monitor önerir misiniz?
Kaç inç lazım büyükten kastın? 6K fazlasıyla yeter gibi.
Tepe parlaklığı çok yüksek değil ama yeterli düzeyde, renk bakımından ise memnun eder.
![]()
AOC 27G4X 27" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 27G4X 27" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 27G4X 27" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.451,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
24" istersen de 24G4Xe var.
![]()
AOC 24G4XE 23.8" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 24G4XE 23.8" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G4XE 23.8" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.299,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Daha küçükleri görüntü kalitesi bakımından memnun etmez.Pek inc bilmiyorum ama yani en kucuk inc olsa da olur. Bir de hafif olsa. 13"incten buyuk olsun da.
Bunlar cok buyuk degil mi? En kucuk inc onerebilir misiniz?
Daha küçükleri görüntü kalitesi bakımından memnun etmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.