Direkt kablolu bir şey bulabilir miyiz hocam sizce?
Bir de bu ürünün sıfırı 7K onu almak daha mantıklı geldi.
Kablolu bulabilirsek direkt çok tatlı olur hocam.Ninjutso x Vaxee Sora Wireless Mouse
Kutu içerisinde harici dongle bulunur.Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti...wraithesports.com
Paylaştığım ürün zaten sıfır. Neden kablolu istiyorsun?
Hocam o benimle alakalı bir şey direk kablolu istiyorum çünkü takıntım var anlayışla karşılarsanız çok sevinirim.
Sizce elime uygun olur mu çok iyi duruyor bide connectgame hakkında bilginiz var mı satıcı hakkındaEndgame Gear OP1 8K V2 Kablolu Oyuncu Mouse - Beyaz
OP1 8k v2 Oyuncu Mouse - Beyaz Hafif ~49,5g PixArt PAW3950 U+1F95A Kailh GXMekanik Anahtarlar OP1 8k v2 –'yi kablolu oyun farelerinde bir sonraki evrimi sunuyoruz. Elit seviyedeki performans için üretilen OP1 8k v2, benzersiz izleme performansı için özel PixArt PAW3950 U+1F95A...shop.connectgame.com.tr
Sizce elime uygun olur mu çok iyi duruyor bir de Connectgame hakkında bilginiz var mı satıcı hakkında?
Ürün çok iyiymiş de satıcı hakkında biraz şüpheye düştümEvet elinize uygun olur. En iyi uyacak modellerden. Satıcı hakkında zamanında garanti konusunda sıkıntı yaşayanlar olmuştu. Aldığınız ürünü gönderiyorlar, gerisine çok bakmıyorlar gibi. Ama ürünü başka getirip satan da yok Türkiye'ye.
Ürün çok iyiymiş de satıcı hakkında biraz şüpheye düştüm
Elime biraz ufak gelicek gibi geldi eloshapes sitesinden baktımda hocamÜrün çok iyiymiş de satıcı hakkında biraz şüpheye düştüm
Endgame Gear OP1 Kablolu Oyuncu Mouse - Beyaz
OP1 Oyuncu Mouse - Beyaz Hafif ~ 50.5g PixArt PAW3395 Kailh GOMekanik Anahtarlar PixArt PAW3395 Sensör Oyunu değiştiren PixArt PAW3395 Sensörü ile eşsiz doğruluk ve yıldırım hızında izleme elde edin. 26.000 TÜFE, 650 IPS ve 50G'ye kadar etkileyici bir ürün yelpazesi ile bu sensör, yaptığınız...shop.connectgame.com.trEndgame Gear OP1 8K V2 Kablolu Oyuncu Mouse - Siyah
OP1 8k v2 Oyuncu Mouse - Siyah Hafif ~49,5g PixArt PAW3950 U+1F95A Kailh GXMekanik Anahtarlar 8000Hz'e kadar Ultra Hızlı Oylama Oranı Nihai duyarlılığı ve gerçek zamanlı hassasiyeti deneyimleyin op1 8k v2'nin inanılmaz 8000Hz yoklama oranı. Nuvoton M483 tarafından desteklenmektedir yüksek...shop.connectgame.com.trEndgame Gear XM2 8K Kablolu Oyuncu Mouse - Beyaz
Endgame Gear XM2 8K Kablolu Oyuncu Mouse - Beyaz 8000Hz'e Kadar Ultra Hızlı Sorgulama Oranı XM2 8k'nın inanılmaz 8000Hz yoklama oranıyla en üst düzey tepkiselliği ile gerçek zamanlı hassasiyeti deneyimleyin. Nuvoton M483 yüksek hızlı MCU tarafından desteklenen bu oyun faresi saniyede 8000'e...shop.connectgame.com.trG-Wolves HTM Hati Ultra Hafif Oyuncu Mouse – Kırmızı
G-Wolves HTM Hati Ultra Hafif Oyuncu Mouse ÜRÜN AÇIKLAMASI - Sadece 65 Gr süper hafif - G-Wovles'un Süper Hafif Paracord Kablosu - Bal Peteği Tasarım - PMW 3360 Sensörü - Omron Anahtarı G-Wolves Hati, en iyi oyun için ihtiyacınız olan her şeye sahip bir oyuncu faresidir. Pixart PMW 3360...shop.connectgame.com.trG-Wolves Hati S HTS Stardust Ultra Hafif Oyuncu Mouse - ( Kırmızı / Si
G-Wolves Hati S HTS Stardust Ultra Hafif Oyuncu Mouse ÜRÜN AÇIKLAMASI G-Wolves'tan heyecan verici en yeni ürünü geldi. Bu G-Wolves Hati S Stardust! İyileşebileceklerini düşünmediğinizde yine şaşırıyorsunuz. Daha yüksek DPI seviyeleri, daha da düşük ağırlığı ve yıldızları andıran tasarımıyla...shop.connectgame.com.tr
Bu site üzerinde baya değişik kablolu mouselar buldum sayenizde sizce ne dersiniz
ucuz bir ürün alıp satıcıyı mı denesem yoksa pahalı ile şanşıma mı güvensem kararsız kaldım