6 bin TL'ye kablolu mouse önerisi

Bütçe
6000 TL

nazzywest

Megapat
Arkadaşlar, kablolu mouse arıyorum. Sebebini sormayın , kablolu olması şarttır.

El ölçüm:

• Uzunluk: 19 cm.
  • Yan uzunluk: 8 cm.
tutuş şeklim: relaxed claw.
bütçem: 6.000 TL'ye kadar.

Direkt kablolu bir şey bulabilir miyiz hocam sizce?

Bir de bu ürünün sıfırı 7K onu almak daha mantıklı geldi.
Kablolu bulabilirsek direkt çok tatlı olur hocam.

Paylaştığım ürün zaten sıfır. Neden kablolu istiyorsun?

Hocam o benimle alakalı bir şey direk kablolu istiyorum çünkü takıntım var anlayışla karşılarsanız çok sevinirim.

Sizce elime uygun olur mu çok iyi duruyor bide connectgame hakkında bilginiz var mı satıcı hakkında

Sizce elime uygun olur mu çok iyi duruyor bir de Connectgame hakkında bilginiz var mı satıcı hakkında?

Evet elinize uygun olur. En iyi uyacak modellerden. Satıcı hakkında zamanında garanti konusunda sıkıntı yaşayanlar olmuştu. Aldığınız ürünü gönderiyorlar, gerisine çok bakmıyorlar gibi. Ama ürünü başka getirip satan da yok Türkiye'ye.

Evet elinize uygun olur. En iyi uyacak modellerden. Satıcı hakkında zamanında garanti konusunda sıkıntı yaşayanlar olmuştu. Aldığınız ürünü gönderiyorlar, gerisine çok bakmıyorlar gibi. Ama ürünü başka getirip satan da yok Türkiye'ye.
Ürün çok iyiymiş de satıcı hakkında biraz şüpheye düştüm

Bu site üzerinde baya değişik kablolu mouselar buldum sayenizde sizce ne dersiniz

ucuz bir ürün alıp satıcıyı mı denesem yoksa pahalı ile şanşıma mı güvensem kararsız kaldım

Bu site üzerinde baya değişik kablolu mouselar buldum sayenizde sizce ne dersiniz

ucuz bir ürün alıp satıcıyı mı denesem yoksa pahalı ile şanşıma mı güvensem kararsız kaldım
Elime biraz ufak gelicek gibi geldi eloshapes sitesinden baktımda hocam

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı