r4gnarr Centipat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #1 Kablosuz mekanik klavye arıyorum, red switch veya brown switch. LOGITECH G PRO X TKL LIGHTSPEED Kablosuz Oyuncu Klavyesi (İNG Tuş Dizimi) Tactile | Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt Böyle bir şey buldum, sizce nasıl? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ağustos 2025
Kablosuz mekanik klavye arıyorum, red switch veya brown switch. LOGITECH G PRO X TKL LIGHTSPEED Kablosuz Oyuncu Klavyesi (İNG Tuş Dizimi) Tactile | Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt Böyle bir şey buldum, sizce nasıl?
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 17.189 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #2 Attigim varken yuzune bakilmaz. Logitech, Razer devri bitti artık. 1.6 mm versiyonunu al kesinlikle. Chilkey ND75 Mekanik Klavye Chillkey ND75, alüminyum kasası, vidasız sökülebilme ve kolay modlama imkânı sunan yapısıyla kullanıcı dostu bir mekanik klavyedir. Yüksek kalite ve kişiselleştirme kolaylığıyla öne çıkar. mecmonkey.com
Attigim varken yuzune bakilmaz. Logitech, Razer devri bitti artık. 1.6 mm versiyonunu al kesinlikle. Chilkey ND75 Mekanik Klavye Chillkey ND75, alüminyum kasası, vidasız sökülebilme ve kolay modlama imkânı sunan yapısıyla kullanıcı dostu bir mekanik klavyedir. Yüksek kalite ve kişiselleştirme kolaylığıyla öne çıkar. mecmonkey.com