6 bin TL'ye kadar ekran kartı önerisi

Beni saatlerce uğraştırmayacak, çok pahalı olmayan, çok olmasa da ara sıra edit yapacağım bir ekran kartı arıyorum. Bütçem maksimum 6k. Ayrıca 2.el de olabilir. NVIDIA mı yoksa AMD mi tercih etmeliyim?

Bu fiyata en mantıklısı RX6600 uzun ömürlü kaliteli güzel bir ekran kartı.

Ben NVIDIA'yı öneririm. Şimdi aramızda fikrimi beğenmeyen arkadaşlar olacak ama ben NVIDIA kart alırken AMD daha iyi hehe diyen arkadaşım WattMan hatası konularında gezer olmuştu.

NVIDIA zaten daha iyi kartlar üretiyor ancak bu fiyatlarda AMD almak çok daha mantıklı.

Ben NVIDIA'yı öneririm. Şimdi aramızda fikrimi beğenmeyen arkadaşlar olacak ama ben NVIDIA kart alırken AMD daha iyi hehe diyen arkadaşım WattMan hatası konularında gezer olmuştu.

WattMan hatası beni korkutuyor fakat arkadaşımda AMD kart var RX580 4 yıldır kullanıyor hiç hata almadığını söylüyor.

WattMan çoğunlukla ekran kartından kaynaklanan bir problem değildir. Eski AMD serilerinde ekran kartları sebebiyle sorunlar oluyordu fakat son iki seridir AMD düzeltti bu konuyu bu bütçede NVIDIA almamalı aldırmamalı.

Butceyi bile 500 TL artirip almasi gerekiyor sifir icin. En alinabilir 3050 ya da RX 6600 gozukuyor ve RX 6600, 3050'yi parcaliyor. NVIDIA almasi bu durum icin en mantiksiz, en saçma, en dusunulmeden verilen karar olur.

Ben tecrübelerimden yola çıkarak fikrimi dile getirdim arkadaşlar. Bu demek değildir yeni kartta bu hatalar devam etsin. Lakin bende hep bu düşünce ile AMD'ye hiç bulaşmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…