6 bin TL'ye monitör önerisi

Philips'i alırsan memnun kalırsın. Renk gamutu üst seviye IPS modeller kadar yüksek değil tabii ki de ama, bütçesindeki IPS modeller ile kıyaslama yaptım ve onlardan aşağı kalır yanı yok. Artı olarak yüksek kontrast ve iyi siyahlar sunacak. OverDrive modunu faster yaparsan hem daha hızlı olacak hem de Black smearing azalacak.
Ben oyun da oynuyorum. Bu yuzden onden de bakmam gerekiyor. Kafam iyice karıştı :)

Philips 240Hz hocam bir de öyle düşün.
Beni düşünduren o zaten. Ama va panel olmasi pek iyi olmadi. Bazen uzanarak film izliyecegim vs pek iyi olmadi.

https://www.hepsiburada.com/lenovo-...akce&utm_source=pc&utm_medium=akakce&v=1.72.4 nasildir hocam bu ?

Ve ya
n11'den Asus VG249QL3A 23.8 1 MS 180 Hz FHD IPS Freesync Pivot Monitör seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Asus VG249QL3A 23.8 1 MS 180 Hz FHD IPS Freesync Pivot Monitör Fiyatları ve Özellikleri bu nasildir ?

Varsa başka önerisi olan

Beni düşünduren o zaten. Ama va panel olmasi pek iyi olmadi. Bazen uzanarak film izliyecegim vs pek iyi olmadi.

https://www.hepsiburada.com/lenovo-...akce&utm_source=pc&utm_medium=akakce&v=1.72.4 nasildir hocam bu ?

Ve ya
n11'den Asus VG249QL3A 23.8 1 MS 180 Hz FHD IPS Freesync Pivot Monitör seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Asus VG249QL3A 23.8 1 MS 180 Hz FHD IPS Freesync Pivot Monitör Fiyatları ve Özellikleri bu nasildir ?

Varsa başka önerisi olan

Bi de bunu buldum

Varsa baska hemen siparis verecegim

Son düzenleme:
Beni düşünduren o zaten. Ama VA panel olmasi pek iyi olmadi. Bazen uzanarak film izleyeceğim vs pek iyi olmadi.

https://www.hepsiburada.com/lenovo-...akce&utm_source=pc&utm_medium=akakce&v=1.72.4 nasildir hocam bu?

Ve ya
N11'den ASUS VG249QL3a 23.8 1 ms 180 Hz FHD IPS FreeSync pivot monitör seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Asus VG249QL3A 23.8 1 MS 180 Hz FHD IPS Freesync Pivot Monitör Fiyatları ve Özellikleri bu nasildir?

Varsa başka önerisi olan.

Bir de bunu buldum.

Varsa baska hemen sipariş verecegim.

Lenovo ve ASUS'un incelemesi yok. ViewSonic'ten uzak dur. Doğru düzgün monitörleri yok. Neredeyse tüm modelleri kötü.

Hangi yerde oldugu da yazmiyor.

Ankara da var. İncelemesi yok ama, kör alım yapman lazım. Yine de Philips'in iddia ettikleri genelde incelemelerle uyuşuyor. O yüzden kör alım alacaksan mantıklı olabilir.

Lenovo ve ASUS'un incelemesi yok. ViewSonic'ten uzak dur. Doğru düzgün monitörleri yok. Neredeyse tüm modelleri kötü.

Ankara da var. İncelemesi yok ama, kör alım yapman lazım. Yine de Philips'in iddia ettikleri genelde incelemelerle uyuşuyor. O yüzden kör alım alacaksan mantıklı olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videodaki sagdaki pc gibi olmaz degil mi hocam philips ?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
bu videodaki sagdaki pc gibi olmaz degil mi hocam philips ?

İncelemesine bakıp kendiniz karar verin.

İncelemesine bakıp kendiniz karar verin.

Hocam simdi pek anlamam kısaca size sorayim siparisini vereyim. Ghosting cok var midir ve kisaca siz benim yerimde olsaniz ne yaparsiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı