Ortalama 5-6 bin TL civarı bütçem var. Normalde flat düşünüyordum ama flatlar daha pahalı nedense. Ağırlıklı olarak Valorant ve ofis işleri için kullanacığım. Aşağıdaki monitörü düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz? Tavsiyelere açığım.
Ortalama 5-6 bin TL civarı bütçem var. Normalde flat düşünüyordum ama flatlar daha pahalı nedense. Ağırlıklı olarak Valorant ve ofis işleri için kullanacığım. Aşağıdaki monitörü düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz? Tavsiyelere açığım.
Samsung 25" Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 1Ms 240Hz IPS HDR10 G-Sync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Samsung tavsiye etmiyorum ama alınabilir modelleri de elbette var. Bende G3 27" 165 Hz olanı var monitör de ghosting var. Tavsiyem Dell veya ASUS almanızdır.
En ucuz AOC 24G2ZE 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G2ZE 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!