6 bin TL'ye monitor önerisi

adamınbiri3

Femtopat
Daha fazla  
Maksimum 6 bin TL bir bütçem var.
En az 144Hz ve IPS olmalı bence.
24 inç düşünüyorum.
Bunlara göre güvenilir sitelerden önerebileceğiniz monitorleri bekliyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.

FHD bence yeterli olacaktır. Bu arada monitör asunun yani kaliteli bir marka. 180Hz bence fiyata göre iyi bir seçenek. 1ms FPS Game'ler için ortalama bir gecikme süresi. 0.5ms daha iyi olur fakat fiyat bandının genişlemesi gerekir. Eğer CS:GO, Valorant gibi FPS oyunlar oynamayacaksanız 1 ms yeterli olacaktır. Oynayacaksanız da yeterli olur. Fast IPS kullanıyor ve ℅99 sRGB. Üstünde dpi ve HDMI girişi var. Freesync ve G-sync de destekliyor.

Son düzenleme:

FHD bence yeterli olacaktır. Bu arada monitör asunun yani kaliteli bir marka. 180Hz bence fiyata göre iyi bir seçenek. 1ms FPS Game'ler için ortalama bir gecikme süresi. 0.5ms daha iyi olur fakat fiyat bandının genişlemesi gerekir. Eğer CS:GO, Valorant gibi FPS oyunlar oynamayacaksanız 1 ms yeterli olacaktır. Oynayacaksanız da yeterli olur. Fast IPS kullanıyor ve ℅99 sRGB. Üstünde DPI ve HDMI girişi var. FreeSync ve G-Sync de destekliyor.

Teşekkürler hocam.
Rica etsem bir de 2000 3000 bandinda bir klavye onerebilir misiniz bilginiz varsa.
Red switch mekanik beyaz olursa iyi olur fiyat az gelirse olmasa da olur hocam.

Merhaba ben iyi bir monitör arıyorum da kararsız kaldım bana yardım edebilir misiniz?
(En fazla 9000tl verebilirim, 8000tl altı olursa sevinirim) FPS oyunu oynarım hemde hikayeli oyun oynarım ve benim için g-synci çok önemli ekran kartım rtx 3050 ti laptop kullanıyorum ortalama valorant ta 200-250 FPS alıyorum+ (va panel olmasın, çözünürlük: (FHD) 1920x1080p olmalı yoksa pc baya zorlar. Monitör boyutu 23-24-25 inç arası olabilir.) laptop da DP ve HDM çıkışı vardır

Merhaba ben iyi bir monitör arıyorum da kararsız kaldım bana yardım edebilir misiniz?
(En fazla 9000TL verebilirim, 8000TL altı olursa sevinirim) FPS oyunu oynarım hem de hikayeli oyun oynarım ve benim için G-Sync'i çok önemli ekran kartım RTX 3050 Ti laptop kullanıyorum ortalama Valorant'ta 200-250 FPS alıyorum+ (VA panel olmasın, çözünürlük: (FHD) 1920x1080p olmalı yoksa PC bayağı zorlar. Monitör boyutu 23-24-25 inç arası olabilir.) Laptop da DP ve hdm çıkışı vardır.

Arkadasin bana da onerdigi monitore bakabilirsin.
Butun beklentilerini karsilayacaktir.
Eger ki daha yuksek Hz bir monitor istersende yine ASUS'un bu tarza monitorleri var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı