6 dersten büte kalınınca sınavlara girilmeli mi?

Celosie

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar okuduğum bölümde 8 dersim vardı ilk dönem. 8 dersin 6 sından büte kaldım ve belli başlı sebeplerden butlere de hazırlanamadım yarın da bütler başlıyor, hocalar butlerde yardımcı oluyor falan diyenler gördüm internette gidersem o umutla gideceğim, gitmeli miyim sizce gerek var mı. Bir de 4 dersten fazla dersten kalınırsa dönem tekrarı yaparsın diyorlar benim bolum 2 yıllık, 2 buçuk yıl mı okurum öyle bir şey var mı? Okudugum universite ankara üniversitesi. (Git ne kaybedersin diyen arkadaslar olacaktir evimle üniversite arası 2 buçuk saat ve çalışıyorum o yüzden zaman degerli durumumu göz önünde bulundurup ona göre yorum yazarsanız mutlu olurum.)

Arkadaşlar okuduğum bölümde 8 dersim vardı ilk dönem. 8 dersin 6 sından büte kaldım ve belli başlı sebeplerden butlere de hazırlanamadım. Yarın da bütler başlıyor, hocalar butlerde yardımcı oluyor falan diyenler gördüm. İnternette gidersem o umutla gideceğim, gitmeli miyim sizce gerek var mı? Bir de 4 dersten fazla dersten kalınırsa dönem tekrarı yaparsın diyorlar benim bolum 2 yıllık, 2 buçuk yıl mı okurum öyle bir şey var mı? Okudugum universite Ankara Üniversitesi.
Bence bütçe gir şansını dene belki hocalar geçirmeye yardım eder. Girmeye çalış belki 2-3'nden geçersin bence. Dönem uzaması kaldığın dersleri vermek için bir uygulama.

Bence bütçe gir şansını dene belki hocalar geçirmeye yardım eder. Girmeye çalış belki 2-3'nden geçersin bence. Dönem uzaması kaldığın dersleri vermek için bir uygulama.
Hocam örnek veriyorum 6 dersten kaldım, üniversite sonuna kadar bunları verme şansım oluyor mu yoksa her türlü o dönem uzuyor mu?

Hocam örnek veriyorum 6 dersten kaldım, üniversite sonuna kadar bunları verme şansım oluyor mu yoksa her türlü o dönem uzuyor mu?
Sonuna kadar verebilirsin ama bu kredine bağlı. Kaç kredi veriyorsa 1 dönem boyunca sana üniversite.

Eğer gitme fırsatınız varsa, mutlaka deneyin. Bir dönemi tekrarlamanız gerekse bile, bunu durumu net bir şekilde anlayarak ve öğretmenlerin desteğini alarak yapmak daha iyidir.

Eğer gitme fırsatınız varsa, mutlaka deneyin. Bir dönemi tekrarlamanız gerekse bile, bunu durumu net bir şekilde anlayarak ve öğretmenlerin desteğini alarak yapmak daha iyidir.
Gitme fırsatım var ama biraz üşeniyorum açıkcası üniversiteye gittiğim gun trafiğiyle hazırlanmasıyla vs 6 saatim boşa gidiyor yollarda

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı