6 GB RAM ve 120GB SSD ne kadar tutar?

SoullessXR

Centipat
Daha fazla  
Selamlar, laptopa SSD ve RAM yükseltmesi yapmak istiyorum. 120 GB SSD ile 6 GB RAM eklettireceğim DDR3 RAM. Ortalama ne kadara tutar?

Selamlar, laptopa SSD ve RAM yükseltmesi yapmak istiyorum. 120 GB SSD ile 6 GB RAM eklettireceğim DDR3 RAM. Ortalama ne kadara tutar?

Ayrıyeten 6 GB RAM nasıl bulunacak 8 GB veya 4 GB var ben 8 GB üzerinden değerlendirdim mecbur.
500 TL mi ne kasa mı alıyorsun?

Dostum önce araştır bilmeden konuşma. :)
300 TL civarları tutar.

300TL'ye bul ikisini bende alayım.

Ayrıyeten 6 GB RAM nasıl bulunacak 8 GB veya 4 GB var ben 8 GB üzerinden değerlendirdim mecbur.

Bulayım mı?
Bu ram 4gb,Bu SSD,Bu da ram 2gb

Al kardeşim bu arada sadece 300TL değil civarı da dedik bilmeden konuştuğum için özür dilerim o kadar hesap etmeme rağmen bu parçalar 2 trilyon dolar tuttu bunun yerine Microsoft'u al daha iyi.

Son düzenleme:
Bulayım mı?

Al kardeşim bu arada sadece 300TL değil civarı da dedik.

Attığın SSD kötü. Ayrıca attığın RAM'ler uyumsuz ve kötü.
Bulayım mı?

Al kardeşim bu arada sadece 300TL değil civarı da dedik bilmeden konuştuğum için özür dilerim o kadar hesap etmeme rağmen bu parçalar 2 trilyon dolar tuttu bunun yerine Microsoft'u al daha iyi.

Matematik öğreten hocana benden selam söyle kardeşim.

İddian fazla yersiz. :)

Attığın SSD kötü. Ayrıca attığın RAM'ler uyumsuz ve kötü.

Matematik öğreten hocana benden selam söyle kardeşim.

İddian fazla yersiz. :)

Uyumsuz olduklarını biliyorum rastgele fiyatlarına baktım fakat SSD mi SSD RAM mi RAM yani asıl senin cümlen pek açıklayıcı olmadığı için iddiam yeterince yerli.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı