6 GB RAM'a sahip bilgisayara hangi Linux yüklenmeli?

• Konuyu başlatan KAPARU
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 97

KAPARU

Centipat
Yer
Konya
Merhaba Zorin OS, Linux Mint cinmamon, debain, MX Linux fluxbox, düşünüyorum hangisini yüklemeliyim Yusuf ipek maximum bir işletim sistemi en fazla 2 GB kullanıyor demişti doğru mu seçimimi ona göre yapacağım genelde internet de dolaşır Minecraft oynar GeForce NOW kullanırım başka yaptığım bir şey yok.

Merhaba Zorin OS, Linux Mint cinmamon, debain, MX Linux fluxbox, düşünüyorum hangisini yüklemeliyim Yusuf ipek maximum bir işletim sistemi en fazla 2 GB kullanıyor demişti doğru mu seçimimi ona göre yapacağım genelde internet de dolaşır Minecraft oynar GeForce NOW kullanırım başka yaptığım bir şey yok.

Ubuntu kur geç. Başlangıç için en iyisi.

Linux Mint kurulacaksa ve performans öncelikliyse Cinnamon'u önermem çünkü ağır. Bunun yerine XFCE ortamı kurulabilir.

Ubuntu tabii ki de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı