Bu tür soruları gereksiz buluyorum çoğu kişi GT 730'u geçemezken 2 GB VRAM'le idare ederken siz bu soruyu soruyorsunuz bazı kişiler diyebilir çoğu kişide daha iyisi bile bile var ama gördüklerinizden çok görmedikleriniz var
Yanlış sezmişsiniz ben herkesin halini dedim böyle gereksiz kinayemsilere gerek yok aklımın ucundan bile öyle bir şey geçmedi zaten bu da fazla bile oldu anlamına geliyor yorumu sizin için bir soru olarak sormadım yorumu yorumlamanıza gerek yoktu. Fesatlık boş insanların işidir.
Gayet yeterli. Tahmini 4 sene daha rahat götürür 8K teknoloji çıktığı zaman yavaştan düşük kalmaya başlar. Yani artık klasik sistemin 1080P değil de 2K olacağı zamanları söylüyorum. 4K'da 240Hz kullanan falan... Anca o zaman yetersiz gelmeye başlar 6GB. Hani şuan 4GB sınır ama 6GB gayet iyi.
Bu tür soruları gereksiz buluyorum çoğu kişi GT 730'u geçemezken 2 GB VRAM'le idare ederken siz bu soruyu soruyorsunuz bazı kişiler diyebilir çoğu kişide daha iyisi bile bile var ama gördüklerinizden çok görmedikleriniz var