taktaktak
Hectopat
Intel Celeron hangi modeli?
J4025
Yeni sürümler 6 GB'ya sığmaz. En az 7-8 GB gerekir.
Eski sürüm yükleyip bilgisayaran güncellemeyi düşünüyorum.
Intel Celeron hangi modeli?
Yeni sürümler 6 GB'ya sığmaz. En az 7-8 GB gerekir.
Bu arada o sistemle Monterey'e güncellemeyi düşünmüyorsunuzdur inşaallah.J4025
Eski sürüm yükleyip bilgisayaran güncellemeyi düşünüyorum.
Bu arada o sistemle Monterey'e güncellemeyi düşünmüyorsunuzdur inşaallah.
ÇalışmazmıBu arada o sistemle Monterey'e güncellemeyi düşünmüyorsunuzdur inşaallah.
Yok hocam ventura beta düşünüyoruz (!)
Minimum 16 GB'lik bir flash bellek almanız iyi olacaktır ve 3.0 ya da 3.2 USB bellek tercih etmeniz daha hızlı USB yazmaya sahip olacaktır
Bu model önerimdir.![]()
Kingston 32 GB Exodia USB3.2 Gen.1 USB Bellek Fiyatları ve Özellikleri
Kingston 32 GB Exodia USB3.2 Gen.1 USB Bellek en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Monterey çok fazla sistem istiyor. Bu sisteme Catalina, Mojave, High Sierra olabilir.Çalışmazmı
Sierra yükleyip yükseltmeye karar verdim
Catalina yüklemeye değermiMonterey çok fazla sistem istiyor. Bu sisteme Catalina, Mojave, High Sierra olabilir.
Catalina yüklemeye değer mi?
Catalina yüklemeye değer mi?
Hocam USB bellek yetersiz gibi duruyor ve macOS sürümü sizin için hangisi iyisi ise onu tercih edin donanım için.
Bilgisayarla fazla bir şey yapmıyorsanız yeterlidir.
USB belleğe sierra yükleyeceğim oradan Catalina'ya yükseltemez miyim? Bilgisayarla yaptığım Max etkinlik Minecraft oynamak onun dışında Office YouTube Spotify Netflix vs.
Minecraft kasma yapabilir bunu göze alın isterseniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.