Odemeyi alinca ben de geçeyim o zaman 24 saatte bir yatiyorsa. Bugun gelecekti normalde ethermine programi değiştirmiş. 13K'dan satcaktim etheri simdi düştü.
Ben yeniyim henüz. Hive OS nicehash gibi şeyleri öğreniyorum. Baktım dün 0.1 olmuş değiştirdim. Nasıl alacağım bu 1 gün kasılan ethyi onu da çözemedim.
Ben yeniyim henüz. Hive OS NiceHash gibi şeyleri öğreniyorum. Baktım dün 0.1 olmuş değiştirdim. Nasıl alacağım bu 1 gün kasılan ETH'yi onu da çözemedim.
Odemeyi alinca ben de geçeyim o zaman 24 saatte bir yatiyorsa. Bugun gelecekti normalde ethermine programi değiştirmiş. 13K'dan satcaktim etheri simdi düştü.
Sistemle birlikte o da değişmiş belli ki. Bende eskiden kalma bu şekilde var. Eger alt limit 0.1 olduysa etherler boylece kaldi.
Veya eskiden oldugu gibi belli bi oran olunca atar gorcez bakalim yanmasin da para.
Sistemle birlikte o da değişmiş belli ki. Bende eskiden kalma bu şekilde var. Eger alt limit 0.1 olduysa etherler boylece kaldi.
Veya eskiden oldugu gibi belli bi oran olunca atar gorcez bakalim yanmasin da para.
0.01 üstündeki bakiyeler 14 günde bir defa 0.05 üstündeki bakiyeler 7 günde bir defa 0.1 üstündeki bakiyeler 24 saatte bir defa olarak güncellendi. Binance pool günlük ödeme yapıyor tutar fark etmeksizin ben oraya gececeğim ödeme geldikten sonra.