- Makaleler
- 18
Daha fazla
Aslında son 2-3 gündür yaşanan problem haricinde Technopat bu yıl içerisinde çok sağlamlaştı. Geçen seneye nazaran kesin bir sağlamlık mevcut. Yani geçmeyi gerektirecek bir durum kalmıyor artık, dediğim gibi son 2-3 gündür yaşanan genel problem haricinde.Açıklama için teşekkür ederim. Yurtdışı kaynaklı Hetzner, Contabo gibi şirketlerin VDS/VPS paketlerine niye geçmiyorsunuz? Maliyet nedenliyse anlaşılabilir ama Türkiye'de maalesef bahsettiğiniz problemler sıkça yaşanıyor.
Açıklama için teşekkür ederim. Yurtdışı kaynaklı Hetzner, Contabo gibi şirketlerin VDS/VPS paketlerine niye geçmiyorsunuz? Maliyet nedenliyse anlaşılabilir ama Türkiye'de maalesef bahsettiğiniz problemler sıkça yaşanıyor.
Bu sorunun bugünle sınırlı olduğunu düşünmüyorum. Çok uzun bir süredir Sosyal çok yavaş ve ağır çalışıyor. Kategoriler arasında dolanmak istesem minimum bir sayfanın yüklenmesi 5-10 saniye sürüyor. Sosyal ana sayfasına girmek de kafadan 30 saniye sürüyor normalde.
Son 1 aydır kategorilerde bekleme veya başka herhangi bir sorunla karşılaşmadım aktif kullanımda. Öncesinde optimizasyon problemleri mevcuttu fakat çözülmüş gibi duruyor.
Bende uzun bir süredir tarayıcıdan bağımsız şekilde yaşanıyor maalesef. Öncesinde gerçekten akıcı ve hızlı iken, şu an son derece ağır bir yapıda.
Bende uzun bir süredir tarayıcıdan bağımsız şekilde yaşanıyor maalesef. Öncesinde gerçekten akıcı ve hızlı iken, şu an son derece ağır bir yapıda.
Son 1 aydır çok daha hızlı çalışıyor. Yavaşlık söz konusu bile değildi saldırı alana kadar.Bu sorunun bugünle sınırlı olduğunu düşünmüyorum. Çok uzun bir süredir Sosyal çok yavaş ve ağır çalışıyor. Kategoriler arasında dolanmak istesem minimum bir sayfanın yüklenmesi 5-10 saniye sürüyor. Sosyal ana sayfasına girmek de kafadan 30 saniye sürüyor normalde.