Arifcocops
Centipat
Arkadaşlar soru açık. Cevaplarınız için teşekkürler. Aynı soru GTA 5 için de geçerli. PES 20 ve ETS'de ekledim. Teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör:
1 Byte = 8 bittir yani 8' bölmeniz gerekiyor.İnternet sağlayıcınızdan aldığınız Mbps yi yaklaşık olarak 10 a bölerek saniye elde edeceğiniz veri boyutunu öğrenebilirsiniz. Örnek olarak 6 Mbps / 10 = 0,6. Bu sizin saniyede indireceğiniz 600kb tı temsil eder. Tekrar çarpı 60 dediğimizde 36mb 1 dakika içerisinde yaklaşık indirme boyutunuzdur. 36*60=2160 vs diye devam eder. Kısaca saatlik 2,2Gb lık bir veri indirmesiyle dosya boyutuna göre süreyi hesaplayabilirsiniz.
Dostum geceden açık bırak sana tavsiyem eski netim 8 mbit idi şuan 100e geçtim 95 download alıyorum pubg 3.5 saatte iniyor.Arkadaşlar soru açık. Cevaplarınız için teşekkürler. Aynı soru GTA 5 için de geçerli. PES 20 ve ETS'de ekledim. Teşekkürler.
Tam olarak 8 e bölerek elde ediliyor.İnternet sağlayıcınızdan aldığınız Mbps yi yaklaşık olarak 10 a bölerek saniye elde edeceğiniz veri boyutunu öğrenebilirsiniz. Örnek olarak 6 Mbps / 10 = 0,6. Bu sizin saniyede indireceğiniz 600kb tı temsil eder. Tekrar çarpı 60 dediğimizde 36mb 1 dakika içerisinde yaklaşık indirme boyutunuzdur. 36*60=2160 vs diye devam eder. Kısaca saatlik 2,2Gb lık bir veri indirmesiyle dosya boyutuna göre süreyi hesaplayabilirsiniz.
6 MBPS internette diskin etkili olması için herhalde İDE harddisk falan kullanmak gerekiyorDiskin payı da yok mu azda olsa?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.