6 Mbps Valorant Twitch yayın donması

Destroying

Hectopat
Ben TürkNet'liyim. Ortalama 5-6 Mbps upload alıyorum. 900P 60FPS 3000 bitrate verdim, Valorant oynuyorum ayarları en düşüğe çekmeme rağmen mesela arada donmalar droplar oluyor. Oyunda değil oyun akıcı yayında oluyor kare atlama falan yazıyor. Streamlabs OBS'den yapıyorum ve APU işlemci kullanıyorum. Ondan da kaynaklı olabilir mi, yardımcı olabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• hız.PNG
    hız.PNG
    16 KB · Görüntüleme: 66
Benzer bir sorun yaşıyorum, eğer bilir kişi gelirse bana da yardımcı olursanız sevinirim.
9 Mbps.
GTX 1660 6 GB.
Ryzen 5 3600X 4.2.
16 GB RAM 3000 MHz.

Ben TürkNet'liyim. Ortalama 5-6 Mbps upload alıyorum. 900P 60FPS 3000 bitrate verdim, Valorant oynuyorum ayarları en düşüğe çekmeme rağmen mesela arada donmalar droplar oluyor. Oyunda değil oyun akıcı yayında oluyor kare atlama falan yazıyor. Streamlabs OBS'den yapıyorum ve APU işlemci kullanıyorum. Ondan da kaynaklı olabilir mi, yardımcı olabilir misiniz?
720p30fps açabilirsiniz o bitrate ile bu yüzden bitrate hızını düşürmen gerekiyor.

Konunuzun ismi ne gözükmüyor.

Çok alakalı gözükmese de benzer bir konu başlığı altında olduğunu düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı