6 Mbps'den 16 Mbps'ye geçilmeli mi?

Eiesenhower

Hectopat
Yer
İstanbul
Evde interneti 3 kişi kullanıyoruz, mesela birisi telden video açınca CS:GO'da ping yükseliyor. 6'dan 16 Mbps'ye geçmek mantıklı olur mu, hızlarda aşırı bir fark olur mu? Download hızında evet artış olur ama upload hızının sabit kalacağını belirttiler. Yani Download'dan başka ne gibi farklılıklar olur?
1606157076680.png

Benim internetim 16 fakat birisi Wi-Fi'a bağlanıp sosyal medyayı kullanınca ping yine tavan yapıyor. Fiber haricinde duruö aynı.

Eğer Ethernet kablosu çekmiyorsan öyle olur. Hem ping ile down farklı şeyler diye biliyorum.
6 mbps 100 TL veriyorum, 16 mbps için 124 istiyor soyguncu Türkcell.
6'ya 100 veriyorsan 16'ya 24 lira daha verirsin bence.

6 Mbps 100 TL veriyorum, 16 Mbps için 124 istiyor soyguncu Turkcell.
O ne öyle biz 100Mbps hıza 85TL ödüyoruz 😀

Bence sözleşmeyi bekle ve bitince o firmadan ayrıl ve Netspeed gibi firmalara geç. Adamlar aynı altyapıdan 64TL fiyata 16Mbps internet veriyor 😁

Parası umurumda değil, soyguncu Türkcell e 1 senem dolana kadar kuruş fazla vermek istemiyorum aşırı fark olmazsa.
Aşırı fark olur.
Anlıyorum sizi Ben de 8Mbps TTNET kullandım 2 sene. Birdaha para verseler kullanmam.
Adamlar alacaklarını almışlar. Verin 24 lira daha 16 alın tavsiyem :).

O ne öyle biz 100Mbps hıza 85TL ödüyoruz 😀

Bence sözleşmeyi bekle ve bitince o firmadan ayrıl ve Netspeed gibi firmalara geç. Adamlar aynı altyapıdan 64TL fiyata 16Mbps internet veriyor 😁
Sormayın hocam ya utanma yok bunlarda dağa çıkıp adam soysunlar.
Aşırı fark olur.
Anlıyorum sizi Ben de 8Mbps TTNET kullandım 2 sene. Birdaha para verseler kullanmam.
Adamlar alacaklarını almışlar. Verin 24 lira daha 16 alın tavsiyem :).
Olmadı öyle yapacağım. Sağol teşekkür ederim cevabın için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı