6 Pin girişli PWM ve 5 v RGB bağlantısı olan kontrolcü nereden bulabilirim?

Aerocool set olarak aldım 3 fanlı model bu kontrolcüyle geldi ama mevcut fanlarımın sadece dönmesini sağladı PWM var dediği halde anakartta gösteremedim, ışıkları kontrol edemedim. Sonra hepsini aynı model marka yapayım dedim bu seferde stokta fan yoktu çok uğraştım anlayacağınız.

Ben bunu satın aldım adamlar 4 pin kontrolcü yolladılar kargo geldikten 1.5 hafta sonra montaja başladım işim vardı tam kurulum sıradında fark ettim adamlara hiç bi yerden ulaşamıyorum bu fanlar çöp mü oldu şimdi 4 tane almıştım birde nasıl bir yol izliyebilirim siz en son ne yaptınız ?

Dosya Ekleri

• 861909B4-4D31-4786-A4B6-8D85920104FF.png
    861909B4-4D31-4786-A4B6-8D85920104FF.png
    148,3 KB · Görüntüleme: 50
Ben bunu satın aldım adamlar 4 pin kontrolcü yolladılar kargo geldikten 1.5 hafta sonra montaja başladım işim vardı tam kurulum sıradında fark ettim adamlara hiçbir yerden ulaşamıyorum bu fanlar çöp mü oldu şimdi 4 tane almıştım bir de nasıl bir yol izliyebilirim siz en son ne yaptınız?

Ben Hepsiburada'dan aldım Teknobiyotik ile hiç işim olmaz mahalle arası dükkandan bozma firma gözümde kendileri.

Ben bunu satın aldım adamlar 4 pin kontrolcü yolladılar kargo geldikten 1.5 hafta sonra montaja başladım işim vardı tam kurulum sıradında fark ettim adamlara hiç bi yerden ulaşamıyorum bu fanlar çöp mü oldu şimdi 4 tane almıştım birde nasıl bir yol izliyebilirim siz en son ne yaptınız ?

Tam olarak kasam'da bulunan kontrolcü budur. Ama fanlar bunlar değil, DKCF123ARGB gibi bir şey idi, çok iyi olmasa da iş görüyor. soğutma olarak...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı