Ekran kartı Asus Expedition GTX 1050Ti. Bu ekran kartında herhangi bir güç girişi yok. Ben bu ekran kartını overclock etmeyi planlıyorum. Çekirdek hızını 150Mhz-200Mhz arttırabilirsem bana yeterli. Bellek hızınıda aynı oranda arttırmaya çalışırım. Sanırım yabancı forumlarda böyle bir konu konuşulmuştu. O yüzden aklıma takıldı.
50 50 mi gideyim? Yani çekirdek ve bellek hızını yavaş yavaş ilerletmem gerektiğini mi söylüyorsunuz? Evet, galiba öyle yapmak daha mantıklı olur. Ekran kartına bir zarar gelmesinde.
Başta öyle gidin, sonra yavaş yavaş azaltın. Açıkçası ben O.C'u fazla kaçırınca en fazla oyun çöküyordu. Ben yerinizde olsam yapmazdım. Zaten performansı belli kartın. Yine de siz bilirsiniz.
Başta öyle gidin, sonra yavaş yavaş azaltın. Açıkçası ben O.C'u fazla kaçırınca en fazla oyun çöküyordu. Ben yerinizde olsam yapmazdım. Zaten performansı belli kartın. Yine de siz bilirsiniz.
@Jira@Silinen üye Peki ekran kartında 6 pin güç girişi olmaması bir sıkıntı çıkarır mı?
Bazı GTX 1050Ti modellerinde 6 pin güç girişi var bazılarında yok. Yani 6 pin olmamasının bir dezavantajı var mı? Overclock yapmayı düşünüyorum. O yüzden soruyorum.