Bütce belirtmemişsin ama neyse.Başlıktaki gibi anakartım 6 pinli olduğundan anakartı değişmek istesem hangi anakartı almam lazım? Eğer öyle anakart yoksa güç kaynağını mı değişmem lazım?
Dostum sen öneri yapma lütfen.Bütce belirtmemişsin ama neyse.
Bütce dostu.
![]()
Asus PRIME H610M-A D4 Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus PRIME H610M-A D4 Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus PRIME H610M-A D4 Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.989,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
MSI PRO H610M-B Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI PRO H610M-B Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI PRO H610M-B Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.379,47 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Dostum sen öneri yapma lütfen.
Anakartın mı arızalandığını düşünüyorsun problem nedir?
Güç kaynağından ziyada anakartı değiştirmen lazım işlemci için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.