6 Senelik Laptopa Kaç Paraya Format Atarlar?

Ne zamandır eski sisteme ayrı ücret, yeni sisteme ayrı ücret alıyorlar :). Ayrıca, kendiniz format atarsanız, en azından 3-5 cebinizde kalır. Hem nasıl yapıldığını öğrendiğiniz için, istediğiniz zaman atabilirsiniz.

Merhaba ben format attırmak istiyorum. 6 senedir yani laptopu aldığımdan beri hiç format attırmadım. Bana kaç liraya mal olur ve de Windows 10'dan 8'e veya 7'ye düşer mi?

Ankara Çankaya'da oturuyorum. Kendim atmak istemiyorum, zaten CD de yok. Bir orijinal TOSHİBA servisi ne kadar yapılabilir?
Formatı sizin atmanız daha iyi. Ayrıca bilgisayar Windows 7 ya da 8.1 kuracak diye şüphenizde olmaz. UEFI olarak 10 kurun.

Format parasına git bir yemek ye, 2 TL bir DVD al ve adımları uygula. Fakat korsana karşı değil miydik? Bilgisayarcılar sahte ürün anahtarları ile 30 günlük lisans bırakırlar ve genelde sistemlere yok kullanırsın gibisinden gereksiz şeyler yüklerler. 1-2 gün bekletirler senide. Sen kendin bul bir anahtar (tabii ki sana kalmış illegal-legal) 1-2 dakikaya Uefi kurulum ile Windows 7-8-10 kurarsın.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı