6. sınıf matematik konularını tekrar etme

Makaleler
1
Yer
Birleşik Krallık
Daha fazla  
Yarın okul başlıyor ve bizim matematik öğretmeni bu sabah sınıf grubuna yarın 6. sınıf konularından size sınav yapacağım dedi. Ben bu sene 7. sınıfa geçtim, bari 4-5 gün önce yaz da biraz tekrar yapayım konuları çünkü biraz unuttum. Herkes unuttu. Bu sabah yazdı bunu ve benim bugün çalışmam gerek. Karne notuma geçmeyeceği için rahatım (herhalde geçmez, değil mi?)

Bugün tüm 6. sınıf matematik konularını çalışmam için bir video falan var mı? Veya nasıl çalışabilirim? Kitabım var ondan da çalışabilirim.

Bende bu sene 8. Sınıf oldum. Şuanda LGS'Ye 270 Gün var ve çalışmak mantıklı gelmiyor. Ayrıca okullar açılınca yeni kitaplar gelecek buda demekki yeni konulara geçeceğiz ve baştan öğreneceğiz. Ama sizin öğretmeniniz çok saçma bi sınav yapıyor. Eski kitaplarınızı açıp bakın.

Ayrıca yapacağı sınavın size puansal katkısı olmaz. Belki sözlü notlarına geçer ama ben bir şey olacağını sanmam. 6. Sınıftasın ve daha gençsin. Canlı Derslerini kaçırmış vs. olabilirsin, bunu aklına getirmiyor hiç. Ders programınız açıklandı mı?

Ayrıca yapacağı sınavın size puansal katkısı olmaz. Belki sözlü notlarına geçer ama ben bir şey olacağını sanmam. 6. Sınıftasın ve daha gençsin. Canlı Derslerini kaçırmış vs. olabilirsin, bunu aklına getirmiyor hiç. Ders programınız açıklandı mı?
Evet ders programım açıklandı niye sordunuz ki?

Var öğlen tenefüsünden önce ki ders.
Of. O hissi en son 6. sınıfta yaşamıştım aynısını. Öğlen olacaktı ve sınıfta çok zor bir matematik sınavı vardı.

Ben o sınavın zor olacağını düşünmüyorum. 6. Sınıf hatırladığım kadarıyla zor değil. 6. Sınıfta Fen Öğretmeni'de bize demişti sınav falan diye. Soruları bilemezsen sorup cevabından bir ipucu verebiliyordu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı