6. sınıftan 7. sınıfa geçen birinin matematik temeli olmazsa 7. sınıfta zorlanır mı?

Dead Girl

Centipat
Yer
İzmir/Buca
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
6. sınıftan 7. sınıfa geçen birinin matematik temeli olmazsa 7. sınıfta zorlanır mı? 6. sınıfta 1 kere bile olsun matematik dersini dinlemedim. Zaten 2. dönemde Full matematiğim zayıfdı. 7. sınıfta zorlanır mıyım? Bu sene 7. sınıfa geçiyorum.

6. sınıftan 7. sınıfa geçen birinin matematik temeli olmazsa 7. sınıfta zorlanır mı? 6. sınıfta 1 kere bile olsun matematik dersini dinlemedim. Zaten 2. dönemde Full matematiğim zayıfdı. 7. sınıfta zorlanır mıyım? Bu sene 7. sınıfa geçiyorum.
0 matematik lise 2yim

Dostum inan bana günde yarım saat konu tekrarı yapsan yeter. Sadece sınav haftası çalışmanı biraz arttırabilirsin. Bu sınıflar çok önemli değil basit bir şekilde yüksek notlar alabilirsin düzenli çalışarak.

8. Sınıftan öncesi çerez, azıcık zekiysen çözersin hızlıca rahat ol.

6 ve 8 en zoru ortaokulun bana göre.Yine de 5-6-7 basit iş.7'de orta,8'de yüksek derecede çalışsan rahat iyi liseye gidersin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı