dexterrr00
Hectopat
İyi akşamlar size bir konuda fikir danışmak istiyorum. Benim 6. sınıftan beri hoşlandığım bir kız vardı benimle aynı sınıfta değildi hiç merhaba bile diyemedim çünkü o kadar utangaç bir insandım. Liseye başladıktan sonra çok üzülmüştüm çünkü onu bir daha göremeyecektim lise başladıktan birkaç ay sonra onu unutmuştum ve lisede kendimi geliştirmeye adamıştım. 10. sınıfa geçtiğimde de derslerimde başarılı oldum, okul birincisi oldum artık öz güvenimi eskiye nazaran toparladığımı düşünüyorum, hatta 6 ay içinde 50-60'a yakın arkadaş edindim. Şimdiyse 11.sınıfa geçtim ve ortaokulda hoşlandığım kız bu yıl okuluma nakil yaptırmış aynı sınıftayız. Ben bir anlığına bir şoka uğradım ve eski duygularımı yeniden ona duymaya başladım şu an hoşlandığım kişi aşırı derecede sessiz sadece 1 arkadaşı var onunla konuşuyor başka kimseyle iletişim kurmuyor sizce ona nasıl yaklaşım yapmam gerekir? Bilmiyorum aklıma takılan birçok fikir var acaba derslerim bir sorun çıkartır mı? Boşluğa düştüm sizce nasıl bir yol izlemem gerek?