6.Tip KYK yurdu nasıldır?

X P E N OW

Hectopat
Merhaba, 6. Tip KYK yurdunda kalmaya hak kazanmışım, internette çok fazla bilgi kirliliği var. Bu yurtta kalan arkadaşlar bilgi verebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
6. tip KYK yurtları, 1, 2, 3, 4. ve 5. tip yurtlara göre daha küçük ve daha basittir. Bu yurtlarda odalar genellikle 2-4 kişiliktir.
Nereden baktınız ben bulamadım?

Merhaba, 6. Tip KYK yurdunda kalmaya hak kazanmışım, internette çok fazla bilgi kirliliği var. Bu yurtta kalan arkadaşlar bilgi verebilir mi?
Daha ufak oluyor diye biliyorum ama bu isimler ne? Yurt mu mapus mu?

6. tip KYK yurtları, 1, 2, 3, 4. ve 5. tip yurtlara göre daha küçük ve daha basittir. Bu yurtlarda odalar genellikle 2-4 kişiliktir.
Nereden baktınız ben bulamadım?
Ilk aydan sonra ödeyeceğiniz aylık ücrete bakın, benim 570 TL olduğu için 6.tip oluyor. Internetten tip tip yurt ücretlerine bakabilirsiniz.

Arkadaşlar bu yurtlarda kalmış olanlar yazarsa sevinirim, en yüksek ücretli yurt bu nasıl en küçük odaya sahip olabilir?

Temel alınması gereken tek şeyi yazayım. 1. si ulaşım yakınlığı 2.si yurt ne kadar küçükse sıra o kadar az olur, dert tasa gürültü o kadar az olur. Yurdun lüksü olmaz sonuçta baza aynı baza, özel alanda aynı fark yok.

Ilk aydan sonra ödeyeceğiniz aylık ücrete bakın, benim 570 TL olduğu için 6.tip oluyor. Internetten tip tip yurt ücretlerine bakabilirsiniz.

Arkadaşlar bu yurtlarda kalmış olanlar yazarsa sevinirim, en yüksek ücretli yurt bu nasıl en küçük odaya sahip olabilir?
Hocam benimde 4.tipmiş. Keşke benimde 6.tip olsa kişi sayısı daha az.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı