Haliç öğrenci yurdu KYK nasıldır?

Bana da burası çıktı, yurt yeni yapılmış ve çok iyi görünüyor. Buradan İTÜ ye ulaşım nasıl olur? Bilgilendiren olursa sevinirim.

Bana da burası çıktı, yurt yeni yapılmış ve çok iyi görünüyor. Buradan İTÜ ye ulaşım nasıl olur? Bilgilendiren olursa sevinirim.
Söğütlüçeşme yönünde giden Metrobüse binip Mecidiyeköy durağında inmelisin. Oradan da M2 metrosuna binip İTÜ-Ayazağa durağında inmelisin.

Yıldız Teknik Üniversitesi Mekatronik kazandım iki kampüsede gitmem gerekecek hazırlık dolayısıyla.
Yurdun yakınından 41AT de geçiyormuş. O direkt kampüse giriyor. Hazırlığın kapısının önünde bırakır.

Hazırlık sonrası 55ET ile Barbaros Bulvarına ulaşabilirsin. Oradan da yokuş çıkarak kampüse varıyorsun. Metrobüsle Mecidiyeköy'e gidip akktarmayla M7 Yıldız durağında inmekle arasında pek fark yok. Aynı yokuşu metrodan indikten sonra da çıkıyorsun çünkü.

Son düzenleme:
Söğütlüçeşme yönünde giden metrobüse binip mecidiyeköy durağında inmelisin. Oradan da M.2 metrosuna binip İTÜ-ayazağa durağında inmelisin.

Yurdun yakınından 41at de geçiyormuş. O direkt kampüse giriyor. Hazırlığın kapısının önünde bırakır.

Hazırlık sonrası 55et ile Barbaros bulvarına ulaşabilirsin. Oradan da yokuş çıkarak kampüse varıyorsun. Metrobüsle mecidiyeköy'e gidip akktarmayla M7 yıldız durağında inmekle arasında pek fark yok. Aynı yokuşu metrodan indikten sonra da çıkıyorsun çünkü.

Tekrardan teşekkür ediyorum hocam bilgiler için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı