6 TL nasıl değerlendirilir?

dikkatet3806

Centipat
Makaleler
2
Arkadaşlar ininal kartımda 6 TL var kargo parası önemli değil. İnternetten 6 TL'ye ne alabilirim? Kupa bardak baktım bulamadım. Steam'den oyun alma niyetinde değilim almam. İnternetten ne önerirsiniz? Yoksa aylık kesimi var para çöp olacak. Masama dekoratif bir şey olabilir.

Arkadaşlar ininal kartımda 6 TL var kargo parası önemli değil. İnternetten 6 TL'ye ne alabilirim? Kupa bardak baktım bulamadım. Steam'den oyun alma niyetinde değilim almam. İnternetten ne önerirsiniz? Yoksa aylık kesimi var para çöp olacak. Masama dekoratif bir şey olabilir.

3 Aylık Boost'lu Discord Nitro alabilirsiniz Xbox Game Pass aboneliği alıp.

6 TL'ye bir şey alsanız kargo parası 10 TL tutacak zaten.

6 TL alabilirsin. 😃
Türk bayrağı alabilirsin. 😍

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı