6 yıl idare edecek klavye önerisi

Turkay01

Kilopat
6 yıldır Razer Ornata kullanıyorum hala da işlevini yitirmedi ama değiştirmek istiyorum. Alacağım bu klavyenin de bir 6 yıl götürmesini istiyorum beni pahalı olsun da istemiyorum. Beni 6 yıl götürecek dayanıklı ucuz klavye önerirseniz sevinirim.

Klavye bence kolay kolay bozulan bir şey değil. Benim eski laptopumun klavyesi 11 sene falan oldu hala kullanıyorum birkaç tuşu ben temizlik yaparken kırdım. Ayrıyeten bizimle birlikte babamın kullandığı 20 25 senelik klavyede var evde duruyor. Kablosu zarar görmediği sürece üstüne bir şey dönmediğiniz sürece bütçenize uyan bir modeli alabilirsiniz bence.

6 yıldır Razer Ornata kullanıyorum hala da işlevini yitirmedi ama değiştirmek istiyorum. Alacağım bu klavyenin de bir 6 yıl götürmesini istiyorum beni pahalı olsun da istemiyorum. Beni 6 yıl götürecek dayanıklı ucuz klavye önerirseniz sevinirim.

Hocam ben 2016'dan beri Logitech K260 kullanıyorum daha bir şey olmadı ama yazınca K260 değil de MK260 çıkıyor.

Dayanıklılık denince aklıma ASUS geliyor ürünlerinden hangisi bütçene uygunsa onu alabilirsin. #ReklamDeğil :D

Hocam alacaksan hotswap bir klavye bak tuş bozuldumu yeni switch alır değişirsin.

Rampage KB-R01
IMG_20250211_233139.jpg

2014'ten beri ailemizin bir parçası 😅

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı