6 Yıllık Can Dostum Şef Evden Kaçtı

zBurakhan

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Dün akşam saat 6 7 gibi 2 muhabbet kuşum hava alsın diye kafesiyle birlikte bahçeye çıkardım çıkardıktan sonra koltuğa yattım dizi izliyordum o anda bir ses geldi pırrr. Anlatamam size öyle bir hızla uçtu ki göremedim neredeyse en az 100 metre uçtu gözden kayboldu ailecek hemen koşa koşa her yeri aradık 2 saate yakın hiçbir ağaçta hiçbir yerde yoktu akşam hava karardı bizde eve gidip diğer kuşu kafesiyle dolaştırdık belki sesini duyar gelir diye fakat hiçbir tepki yok hiçbir yerde ses yok gece neredeyse hiç uyumadık sabahladık belki gündüz ışığında görülür dedik 5 6 gibi yine kapsamlı bir şekilde kuşu aradık fakat şef hiçbir yerde yoktu. Benim anlamadığım şey şu neden bizi bırakıp umursamadan bizden kaçtı? Neden eşini bile bırakıp kaçtı? 6 yıllık can dostum neden arkasına bile bakmadan kaçtı? Mahallecek de aradık fakat Şef hiçbir yerde yok ders çalışamıyorum hiçbir şey yemek, yapmak istemiyorum, kısacası hayattan zevk alamıyorum şu 1 gündür. Kuşumun hala yaşama ihtimali var mıdır sizce? Yeni bir muhabbet kuşu almalı mıyım eşini geri vermeli miyim?
Kuş nasıl olduda kaçabildi diye soracak olursanız kapağı tam kapalı değilmiş çıt diye kapanması gereken tam kapalı değilmiş galiba.

Son düzenleyen: Moderatör:
şu konuları açmayın biz buraya eğlenmeye geliyoruz ve kendini üzme güçlü ol her zaman bir gün döneceğine inan
O kuşu unut bence geri gelmesi çok zor. Dışardaki dünya büyük bir yer. Evin yolunu bulamaz, çünkü evin yolunu bilmez 😕

Diğer kuşa bakmaya devam et.
üzülmüş insanlara asla karanlık tavsiyeler verme

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı