6 yıllık laptopa SSD tavsiyesi

Aytaç D

Zeptopat
Daha fazla  
SSD almak istiyorum fakat bir türlü karar veremedim. 6 yıllık ASUS notebookum var. Anakartı bılmıyorum fakat ASUS müşteri temsilcisini aradıgımda 256 GB kadar SATA 3 destekliyor dedi. Bir de DRAM'lı DRAM'sız 3D NAND falan ozellıkler var. Samsung pahalı, WD Blue 3D, Kingston KC600, SanDisk Ultra3D gıbı modeller aklımda. Ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevınırım.

Bütçe artarsa bunu öneririm:
Artmazsa:

Bütçe artarsa bunu öneririm:
Asus Müşteri temsilcisinden en fazla 256 gb ssd kullanabilirsin demişti. Sorun olur mu
BAHAR40 koduyla WD Blue alabilirsiniz.

Kod kabul etmedi. Dram ve 3d nand flash cok onemlı mi yoksa gidip daha ucuza kıngston a400 veya kıoxia falan mı bakayım

ASUS Müşteri temsilcisinden en fazla 256 GB SSD kullanabilirsin demişti. Sorun olur mu?

Kod kabul etmedi. Dram ve 3D NAND flash cok onemlı mi yoksa gidip daha ucuza Kingston A400 veya Kioxia falan mı bakayım

Sorun olacağını sanmıyorum ama risk alma istemiyorsan almayabilirsin A400 ve Exceria kronik sorunlu hocam WD Blue alamazsanız en kötü attığımı alın.

Sorun olacağını sanmıyorum ama risk alma istemiyorsan almayabilirsin A400 ve Exceria kronik sorunlu hocam WD Blue alamazsanız en kötü attığımı alın.
Samsung a suan 800 vermeye değer mi yoksa wd blue ısımı görür mü
Mobil uygulamadan ve ilk alışverişte geçerli. Yani, uzun ömürlü olmasını isterseniz tabii ki gerekli.
Wb blue da bu ıkı ozellıkte vardı sanırım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı