60.000 TL OLED monitör önerisi

Hocam monitör geldi. Renk ayarı yada kullanmaya başlamadan önce neler yapmam gerekir yardımcı olabilir misin? Ölü piksel testi yaptım.

Teşekkür ederim, akşam detaylı bakacağım.

Istedıgın gıbı kullanmakta ozgursun.
Ben nasıl kullandıgımı yazdım, rısklerı olabıldıgınce dusurmek benım secımım.
İlk izlenim olarak harika duruyor. Sadece stand canımı sıktı. Çok yer kaplıyor. Masaya yamuk koymak zorunda kaldım. Sırf bu yüzden XG32'mi alsaydım acaba dedim. Ya yeni masa alacağım ya da monitör kolu kullanmak zorundayım gibi duruyor.

Desteklenen oyunlara Reshade tam eklenti paketiyle kurulum yapın, farkı göreceksiniz.

Bu videoya bakarak yapabilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ne aldınız hocam sonuç olarak

Hayırlı olsun. Bu monitör de alınabilirmiş sanki. hangisi daha iyidir acaba? https://www.akakce.com/monitor/en-u...240-hz-oyun-bilgisayari-fiyati,845929059.html

Ucdmr, ucdm modelinin DP 2.1 eklenmiş versiyonu.

AW3225QF'nin sRGB modu çok iyi ayarlanmış ama yanlış gamayı kullandığı için SRGB modu soluk gözükecektir. Parlaklığı da daha düşük. Ama Dell'in de servisi duyduğuma göre çok iyiymiş. Her iki monitör de güzel, alınabilir. Ama ben olsam gen 4 olduğu için 27" modellere yönelirdim. 32" alacak olsaydım MAG321up qd-OLED veya XG32UCDMs gibi modellere yönelirdim.

Hem masa al hem de kol. Konforun cok artıyor.

Çok fikir sahibi değilim zaten hocam bluer hocam önerdiği için yöneldim bu bütçede hangi modeli önerirsiniz başka g8 harici, g8 e kafam yatmadı.

xg32ucwmg mi kast ettiğiniz ?

Hem masa al hem de kol. Konforun cok artıyor.
Kol var ama standını kullanmak istedim o da masaya sığmadı

Hayırlı olsun. Bu monitör de alınabilirmiş sanki. Hangisi daha iyidir acaba ? https://www.akakce.com/monitor/en-u...240-hz-oyun-bilgisayari-fiyati,845929059.html
Curved düşünmediğim için , flat modellere yöneldim. xg32ucwmg ile pg32ucdmr arasında kalmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…