60.000 TL OLED monitör önerisi

Peki hocam bir sorudaha HDMI 2.1 ile bağlarsam maksimumum kaç Hz desteği alacağım 4K da, lakin maksimum 120 Hz desteği alacaksam 240 Hz olan monitöre yönelmemin bir anlamı kalmıyor @bluerr hocamın dediği gibi beklentim dışına çıkıyor. O zaman direk 321up modeline yönelebilirim.

Hangi arayuzu kullanirsan kullan DSC ile calisacak. 165 Hz icinde 240 Hz icin de.

@Novelist @bluerr arkadaşlar benim bu ayar işinde kafam çok karıştı. Ben bi tane ayar yapayım sürekli onu kullanayım istiyorum. En fazla bir iki değişiklik yapayım. Mesela HDR açık mı kalmalı hep? Picture moduna neyi seçmeliyim? @Novelist sizin verdiğiniz ayarları yapabilmek için HDR kapalı olmalı sanırım. @bluerr Sizin rehberiniz çok kapsamlı benim o cendereden çıkma şansım yok. Bu arada firmware yükledim ama windows uyumluluk şeysi çıktı düzgün yüklenmemiş olabilir diye. Ayarlarda HDR Peak 1000 seçtiğimde ekran diğer modlarda olduğundan daha uzun sürede kapanıp açılıyor sonra kendine geliyor ama Peak 1000 uygulanmıyor gibi bir değişiklik göremedim.

@Novelist @bluerr arkadaşlar benim bu ayar işinde kafam çok karıştı. Ben bi tane ayar yapayım sürekli onu kullanayım istiyorum. En fazla bir iki değişiklik yapayım. Mesela HDR açık mı kalmalı hep? Picture moduna neyi seçmeliyim? @Novelist sizin verdiğiniz ayarları yapabilmek için HDR kapalı olmalı sanırım. @bluerr Sizin rehberiniz çok kapsamlı benim o cendereden çıkma şansım yok. Bu arada firmware yükledim ama windows uyumluluk şeysi çıktı düzgün yüklenmemiş olabilir diye. Ayarlarda HDR Peak 1000 seçtiğimde ekran diğer modlarda olduğundan daha uzun sürede kapanıp açılıyor sonra kendine geliyor ama Peak 1000 uygulanmıyor gibi bir değişiklik göremedim.
Zor değil sadece okusan anlarsın. Uzun olması onu zor yapmıyor, yöntemler kısa ve basit.

@Novelist @bluerr arkadaşlar benim bu ayar işinde kafam çok karıştı. Ben bir tane ayar yapayım sürekli onu kullanayım istiyorum. En fazla bir iki değişiklik yapayım. Mesela HDR açık mı kalmalı hep? Picture moduna neyi seçmeliyim? @Novelist sizin verdiğiniz ayarları yapabilmek için HDR kapalı olmalı sanırım. @bluerr sizin rehberiniz çok kapsamlı benim o cendereden çıkma şansım yok. Bu arada Firmware yükledim ama Windows uyumluluk şeysi çıktı düzgün yüklenmemiş olabilir diye. Ayarlarda HDR peak 1000 seçtiğimde ekran diğer modlarda olduğundan daha uzun sürede kapanıp açılıyor sonra kendine geliyor ama peak 1000 uygulanmıyor gibi bir değişiklik göremedim.

Sen native de benim onerdigim ayarlari yapip kullan. HDR ayarlarini da ayrica yapip oyunlarda ikisini dener begendigini kullanirsin. Bizim monitorun guzel tarafi normal modda da 1000 nit e cikabilmesi. Ben HDR kullanmayi biraktim yaptığım ayarlardan sonra.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı