60.000 TL OLED monitör önerisi

Ben dizi ve filmi telefondan izliyorum açıkçası onun içinde ayrıyeten uğraşmak istemedim. Bu yüzden dizi veya filmlerde ne yapılması lazım bilmiyorum. Bilse bilse bunu @arda505 bilir.
Hocam Witcher 3 için renodx modu kurdum ama bunun içi de derya deniz. Preset'i off yapınca sanırım normal ayarlar görünüyor Preset 1 mi indirdiğim mod? Burada yapmam gereken başka bir ayar var mı?

Şimdi taşlar yerine oturdu. Bu yöntem alternatifti. Peki hocam oyun için modları bulduk diyelim. Dizi/film vs için ne yapmak gerekir? Onun için de mod mu var?
Torrentden gelişmiş kapsamlı hdr sunan filmleri indirebilirsin, diskte daha fazla yer kaplar yalnız. Stremio da kullanabilirsin.

Son düzenleme:
Torrentden gelişmiş kapsamlı hdr sunan filmleri indirebilirsin, diskte daha fazla yer kaplar yalnız. Stremio kullanabilirsin.
Hocam öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim. Ben daha çok monitörün görüntü ayarlarından bahsetmiştim. Oyunlarda hdr için mod vs kuruyoruz medya içerikleri için de bir ayar bir şey var mıdır bunu merak ediyorum.

Gerek kalmıyor, yüksek kaliteli içerikler var.

Remux versiyonlara bakabilirsin, framestor remux için en iyi grup. İndirdiğin klasör boyutu çok geniştir dediğim gibi hayli yer kaplar.

Monitörün osd’sinde ayarladığım herhangi bir HDR ayarını kullanabilirim yani.

Şimdi siz deyince farkına vardım. Aboneliklerimden birinden izlerim diyordum artık bambaşka bir seviyeye geldik. Yüksek boyutlar, özel formatlar vs (bir ara çok araştırmıştım) bekliyor. Bir zamanlar zamunda vardı hala üyeliğim var sanırım oradan da bakabilirim herhalde. Önerilerinizi de dikkate alacağım. Medyaları oynatmak için önerdiğiniz bir yöntem var mı genelde vlc biliniyor çok farkeder mi bilemedim. Belki codec vs gerekebilir, sormak istedim.

Ben vlc veya başka ekstra medya oynatıcı kullanmıyorum.

Hdr içerik olarak youtube için aklımda kalan güzel kanallar var izlersiniz iyi videoları var.

Firma demolarını indirmek isterseniz

Anladım hocam inceleyeceğim teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…