60.000 TL OLED monitör önerisi

Bütçe
60.000
ASUS kanadında PG32UDMR ye ne dersiniz?
32 inch olmasi mecburi mi peki?
En cok satan en iyisi mi demek istiyorsun? ASUS kotu demiyorum ben, en iyisi degil bu panelde.
Hic bir sey demek istemedim. Arastirmaya ayni anda rastladim, konuyla ilgili diye gonderdim bilgi olmasi acisindan.

Fikir sorulan bir baslik oldugu icin ben de fikrimi belirttim sadece dogrudan Asus'a giderdim o fiyat bandina cikildiginda diye. Tabi herkes kendi arastirmasini da yapmali.

Sirayla AQDM ve 27UCDM kullandim ve ciddi anlamda cok memnun kaldim performanslardan.

Son düzenleme:
Evet. 32 inç istiyorum özellikle. Oyundan daha fazla film dizi içerik tüketiyorum. PS5 içinde 32 inç ideal bence

En cok satan en iyisi mi demek istiyorsun? ASUS kotu demiyorum ben, en iyisi degil bu panelde.
Hocam sizin oyunuz AORUS'dan yana ben anladım

Tamam 32" sizin ihtiyaciniz olansa kesinlike UCDMR oneriyorum ben.
Teşekkür ederim. Kafamda 3 model var. XG32 - AORUS - UCDMR... parlaklık takıntımı yenebilirsem UCDMR kazanacak gibi. Sizin de fikrinizi almak isterim. Sağolsun @Novelist tüm sorularıma içtenlikle dönüş yaptı.

Teşekkür ederim. Kafamda 3 model var. XG32 - AORUS - UCDMR... parlaklık takıntımı yenebilirsem UCDMR kazanacak gibi. Sizin de fikrinizi almak isterim.
Tabii ki son karar size ait. Hangisi icinize sinecekse onu alin her zaman. Simdiden iyi gunlerde kazasiz belasiz keyifle kullanin

Tabii ki son karar size ait. Hangisi icinize sinecekse onu alin her zaman. Simdiden iyi gunlerde kazasiz belasiz keyifle kullanin
Pahalı ürünler olduğu için insan araştırmak istiyor. XG32'nin yansıma sorunu gözüme çarpıyor. UCDMR'de parlaklık

Samsung Odyssey OLED G8 G81SF 9 taksitle 42.000 TL'ye düşmüş. Aşırı f/p ürün gibi geliyor şu an gözüme.

Son düzenleme:

G8'i aliyorsun ve 20 bin liran cebinde kalıyor, ne kaybediyorsun? DisplayPort 2.1, ihtiyacin var mı? Hayir yok..

Oledlerde algılanan parlaklığı lcd gibi düşünme.

Tftcentral tarafından ilgili yazı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…