60.000 TL OLED monitör önerisi

Bütçe
60.000
XG32UCWMG kullanan biri olarak herhangi bir şikayetim yok. Monitör ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor. Çok araştırdım yurt dışında reddit'de falan en çok önerilen 32 inç monitör bu şuan. Rtings sitesinin yaptığı 32 inç monitörler arasında en iyi sıralamasında da 1. tercih. Karar sizin yinede.

Yansıma problemi var diyorlar, birde coible diye bir hata okumuştum.

Pıyasa da stoğu olan urunlerı koyuyorlar lısteye. Ikısının de ıncelemesını bırakıyorum asagıya bır goz at. Bu ASUS modelı her şeyden once woled panel. Bu kadar parayı woled e vermezdım.

Almak ıstedıgın cıhazın lınkını atar mısın?
ASUS ROG Swift OLED PG32UCDMR 31.5 inç 240Hz 0.03ms 4K UHD Adaptive Sync QD-OLED Gaming Monitör Fiyatları ve Modelleri - Pazarama Bu cihazı istiyorum. İş bankası 9 taksit olacak.
Marka takıntısı sahibi değilim ama güncel ürün olması öne geçiriyor. Kafama takılan tek yer parlaklığı çok düşük görünüyor :/

Tercih meselesi tabiki ben şahsen verirdim verdim de. Tamamen bütçe ve ihtiyaç meselesi. Piyasda olmayan bir ürün için de beklemek herkese uymuyor maalesef. Şuan piyasadakiler arasında durum bu. Sene sonunda 32 inç tandemler çıkar o zaman farklı konuşuruz. Ki keşke bir an önce çıksa da satın alım yapabilsek ama ne zaman geleceği bile belli değil şuan.
Ben de beklerken zam yemekten korkuyorum bir yandan ayrıca XG32 stok sıkıntısı da bitmeyecek gibi görünüyor.

Son durum bu hocam…

Son düzenleme:
Gonul rahatligiyla alabilirsin. Parlaklik sorunu yasamayacaksin. Uzun omurlu olsun diye bile isteye parlakligi kisip kullanacaksin. Film dizi izlerken oyun oynarken parlakligi fullersin, normal kullanimda kisarsin. OLED'lerin parlakliklari dusuk falan degil, sanki tam ekran beyaz kullaniyoruz. Ben MiniLED'den gectim evet o kadar parlak degiller ama standart arka aydinlatmali panellerin genelinden iyiler. Tam ekran beyaz oldugunda dusuyor parlaklik, normal kullanimda bu senaryo cok yasanmadigindan goruntu genellikle 400 nit ve uzerinde dolasiyor. Sonsuz kontrastinda etkisiyle daha vurucu oluyor.

Gonul rahatligiyla alabilirsin. Parlaklik sorunu yasamayacaksin. Uzun omurlu olsun diye bile isteye parlakligi kisip kullanacaksin. Film dizi izlerken oyun oynarken parlakligi fullersin, normal kullanimda kisarsin. OLED'lerin parlakliklari dusuk falan degil, sanki tam ekran beyaz kullaniyoruz. Ben MiniLED'den gectim evet o kadar parlak degiller ama standart arka aydinlatmali panellerin genelinden iyiler. Tam ekran beyaz oldugunda dusuyor parlaklik, normal kullanimda bu senaryo cok yasanmadigindan goruntu genellikle 400 nit ve uzerinde dolasiyor. Sonsuz kontrastinda etkisiyle daha vurucu oluyor.

Asus ROG Swift OLED PG32UCDMR Monitör son kararım olsun mu :)

Ucdwmg woled ucdmr qd OLED, qd OLED daha iyi. Cihaz baglarken hiç birinde sorun yasamazsin.
şu an MSI G321Q kullanıyorum. Parlaklığı 300 cd/m² görünüyor.
PG32UCDMR hakkında bu kadar soru sormamım nedeni hiçbir yerde incelemesini bulamadım. Sanki tüm forumlar ve youtuberlar XG32UCWMG övmek için anlaşmış.

Şu an MSI G321Q kullanıyorum. Parlaklığı 300 cd/m² görünüyor.
PG32UCDMR hakkında bu kadar soru sormamım nedeni hiçbir yerde incelemesini bulamadım. Sanki tüm forumlar ve YouTuber'lar XG32UCWMG övmek için anlaşmış.

Ucmr-ucdm ayni monitorler. R olan da en buyuk degisiklik DisplayPort 2.1 eklenmis olmasi. Zaten yeterince ucdm incelemesi oldugu icin tekrar inceletmek istememis olabilir ASUS.

Ucmr-ucdm ayni monitorler. R olan da en buyuk degisiklik DisplayPort 2.1 eklenmis olmasi. Zaten yeterince ucdm incelemesi oldugu icin tekrar inceletmek istememis olabilir ASUS.

AORUS FO32U2P ezmiş gibi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı