60.000 TL PC toplama

Bütçe
60.000 tl

nbayoungboy

Femtopat
Daha fazla  
Herkese selam. Arkadaşlar, temeli oyun amaçlı bir bilgisayar toplayacağım ancak ürünler hakkındaki bilgim çok az. Toplama almak için sizlerden bilgi, doğru yönlendirme veya yardım rica etmek istiyorum. Bütçeye monitör dahil değil ve PC için monitör önerirseniz çok iyi olur.

Herkese selam. Arkadaşlar, temeli oyun amaçlı bir bilgisayar toplayacağım ancak ürünler hakkındaki bilgim çok az. Toplama almak için sizlerden bilgi, doğru yönlendirme veya yardım rica etmek istiyorum. Bütçeye monitör dahil değil ve PC için monitör önerirseniz çok iyi olur.

Gelişigüzel topladım. Kasa modeli için başka konu açabilirsiniz. Burası toplam 57k civarı. Sıvı soğutma da lazım olacak. Toplam 64k civarına sistem dizebilirsiniz rtx 4080'li.

Son düzenleme:

Gelişigüzel topladım. Kasa modeli için başka konu açabilirsiniz. Burası toplam 57k civarı. Sıvı soğutma da lazım olacak. Toplam 64K civarına sistem dizebilirsiniz RTX 4080'li.

Hocam DDR 4 işlemciye DDR5 anakart

Hocam hazır sistem olarak bu olabilir ama toplanmasından yanayım
BLADE-4080 / AMD Ryzen 5 7600 / ASUS GeForce TUF RTX 4080 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR

@messinicocugu

Gelişigüzel topladım. Kasa modeli için başka konu açabilirsiniz. Burası toplam 57k civarı. Sıvı soğutma da lazım olacak. Toplam 64k civarına sistem dizebilirsiniz rtx 4080'li.
AM5 anakarta 5800X3D?
Onu da geçtim 7000 serisinin taş gibi işlemcileri varken 5800X3D alınmaz, tabi kış için ısıtıcı lazım değilse.

Monitör için bütçeniz ne kadar?

Gelişigüzel topladım. Kasa modeli için başka konu açabilirsiniz. Burası toplam 57k civarı. Sıvı soğutma da lazım olacak. Toplam 64K civarına sistem dizebilirsiniz RTX 4080'li.

Phanteks Eclipse G500 Air, DRGB, Mid Tower, Fansız Bilgisayar Kasası kasa olarak bu olabilir

Hocam ellerine sağlık güzel görünüyor.

Teşekkürler.

Monitör için bütçeniz ne kadar?
15K olabilir max.

Hocam kasayla uyumlu sıvı soğutma da önerebilir misiniz rica etsem.

Son düzenleme:
@nbayoungboy
RAM:

60.1K tutuyor.
Bütçenize göre 2K veya 4K monitör tercih edebilirsiniz.
pmu368423

Technopat Haberler

Geri
Yukarı