60.000 TL PC toplama

Bütçe
60.000 tl
@nbayoungboy
RAM:

60.1K tutuyor.
Bütçenize göre 2K veya 4K monitör tercih edebilirsiniz.
pmu368423
Hocam sanırım tercihimi bundan yana kullanacağım çok teşekkürler

En kötü b serisi alın hocam hem o sisteme a serisi kart yakışmaz

MSI PRO B650M-A Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

En kötü b serisi alın hocam hem o sisteme a serisi kart yakışmaz

MSI PRO B650M-A Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Neden?
B650M DS3H bu fiyatta ise A620 yerine tercih edin, gözden kaçırmışım.

Son düzenleme:
Merhaba, çok zengin değilsen bana 60k bütce için oyun pcsi almak çok saçma geliyor. Genelde bu kadar bütceyle yazılımcılar photshop, kod uygulamaları için, oyun yapmak için sağlam bilgisayarlar seçiyor. ben 4 ay önce 13k ya pc aldim gta 6 yi bile ultra açar öyle söyliyeyim. fiyati büyük ihtimal hala güncel. Paran boşa gitmesin

ASUS A620 de 8 tane VRM varken MSI DA 11 tane VRM var ve bunu 7900X le kullanacağı için fazla voltaj çekeceği için MSI Pro B650 tavsiye ettim hatam varsa kusura bakma
AM5 in giriş seviyesi anakartları bile faz tarafında tepe modelleri karşılayabilecek nitelikte.
7000 serisi ilk işlemciler zaten, bu anakartlar daha sonraki işlemcileri de hedefliyor.
Dostum kasa pek iyi değil yalnız. 60k sisteme 1.5klık kasa olmaz gibi.
Pahalı = iyi demek değildir.
O kasa yerine Dark Guardian Pro ya da 4000D Flow alacağım birde A620 yerine B650 anakart
Dark ürünleri bu fiyattan alınmaz. Onun dışında bu kasalar da düşünülebilir, 4000D den daha iyiler.
Egzoz fan:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı