Arkadaşlar bu parçalarla sistem oluşturmayı düşünüyorum. Sizce bu parçalara birbiriyle uyumlu oldu mu? Ekstra olarak işlemci soğutucu ve kasa önerir misiniz?
Eki Görüntüle 2605697
Bu parçalar uyumlu mu diye hepsini bir arada göstermek için bu siteden attım. Parçaları farklı siteden alınca biraz daha ucuzluyor ancak ekran kartını palit 16 gb seçiyorum. Bütçem 60-65k.Bu fiyatlar şaka falan olmalı, toplam bütçeniz ne?
Nvidia zorunlu değilse ssd degisilerek bu modelBu parçalar uyumlu mu diye hepsini bir arada göstermek için bu siteden attım. Parçaları farklı siteden alınca biraz daha ucuzluyor ancak ekran kartını palit 16 gb seçiyorum. Bütçem 60-65k.
Nvidia düşünüyorum ekran kartında. Palit 5060ti aklımda bulunan model. Gamegaraj modellerindeki kasayı pek beğenmedim. Özelleştirme de olmadığı için kendim böyle toplasam daha mı zor olur?Nvidia zorunlu değilse ssd degisilerek bu model
5070 falan alıcaksan 10 taksit hepsiburadadan al gamegarajda mevcut sistemler.
5060ti yerine 5070 alabiliyorsun ondan böyle diyorum ve 10 taksit var ggdeNvidia düşünüyorum ekran kartında. Palit 5060ti aklımda bulunan model. Gamegaraj modellerindeki kasayı pek beğenmedim. Özelleştirme de olmadığı için kendim böyle toplasam daha mı zor olur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.