@Luvyan biz bu işe senle başladık. Sen ne düşünüyorsun? Bu sistem 5k civarı daha pahalı ama almışken bunu al der misin ki? (dün çok yorgundum mesai sebebiyle o yüzden alamadım bugün de yeni fikirler oluştu danışıyorum hala yardımcı olmak istersen çok sevinirim)
@Luvyan biz bu işe senle başladık. Sen ne düşünüyorsun? Bu sistem 5K civarı daha pahalı ama almışken bunu al der misin ki? (dün çok yorgundum mesai sebebiyle o yüzden alamadım bugün de yeni fikirler oluştu danışıyorum hala yardımcı olmak istersen çok sevinirim)
9070XT cidden daha mı iyi ya bir türlü kabullenemiyorum ki uqbzuabsjaj.
Oyun işin yoksa al geç xitana atmış yukarı daha iyi o
Hazir sistem özelleştirmede daha düşük kalıyor her zaman zaten 5070 Ti olandakilerde kötu değil fakat xitananın attığı bir üst segment Blender falan yapmayacaksan al geç onu 9070XT'de 5070 Ti'da yeter sana kullanım amacına göre al. 7 8K ekleyip 5070 Ti'da yapabilirsin yads 2.elden 4080s falan attığı PSU haliyle yrter zaten.
Ek olarak render falan işin yoksa parça kalitesi çok çok daha iyi xitana hocamın attığının o daha mantıklı elle bakmamıştım 5070 Ti için çok daha pahali oluyor diye zaten söylemiştim.