60.000 TL sistem toplama önerisi

Bütçe
~60.000
Dostum anlatamadım herhal şu sistemin muadilleri 6 7K yüksek fiyat zaten genel parca 10 yil üstü gider soğutucu sorun oda ileride değiştirilir şu an gerek yok ekstra almaya bozulana kadar kullansın sonra LS720SE var Arctic Liquid var bir ton soğutucu var.
Bence gerçekten iyi bir sistem oldu elinize sağlık bu fiyata bu ürünler zor bulunur cidden bir tek ram ve soğutucu meselesini Ben sonra değiştiririm.
Bu arada soğutucu listesinde cooler master da VAR 2- 3k falan fark var sizin çağırdığınız bir hocam okay verdiği için bununla devam ediyorum ama almaya alıyoruz diyip onu da ekleyebiliriz gerek dersenşz

YT'den bakman lazım arkadaşın attığı sistem parca kalitesi yüksek fakat gereksiz bence işlemci düşüyor ekran kartı düşüyor 80kya çıkıyor neredeyse o civarda 9800x3D bulunur zorlarsak.
Hayır hayır ben siteden ürünü demonte mi alayım yoksa Montaj yaptırıp mı alayım onu soruyorum montaj yapın dersem testini yaparlar mı bileşenlerin diyese

Bence RAM gibi eksiklikler ileride de değişir ama 5070'den Ti'ya geçmek daha zor gibi hissettiriyor. Bu konuda tecrübesizim ama sizin attığınız sistem hem işlemci hem ekran kartı daha aşağı seviyede değil mi anlamadım?

Yüksek fakat parca kalitesi kullandığı anakart gereksiz M.2'de aynı B650M Plus falan var devasa MOSFET'li ve Wi-Fi ile gelen bir ton modelde var.

Bence gerçekten iyi bir sistem oldu elinize sağlık bu fiyata bu ürünler zor bulunur cidden bir tek RAM ve soğutucu meselesini ben sonra değiştiririm.
Bu arada soğutucu listesinde Cooler Master da var 2- 3K falan fark var sizin çağırdığınız bir hocam okay verdiği için bununla devam ediyorum ama almaya alıyoruz deyip onu da ekleyebiliriz gerek dersenşz.

Hayır hayır ben siteden ürünü demonte mi alayım yoksa montaj yaptırıp mı alayım onu soruyorum montaj yapın dersem testini yaparlar mı bileşenlerin diyese.

Yapmazlar ama çalışıp çalışmadığına bakarlar montajlı al gerek yok ona arkadaşın attığı sistem donanımda iyi ama yaklaşık FPS oyunlarinda 200FPS'e kadar kayip verir kesinlikle kötülemiyorum topladığını parçalar sağlam ama yüksek donanim daha öncelik gerek yok o soğutucuyu Arctic Liquid 3 falan alirsin ileride 10 numara.

Bizim işlemci oradakinden iyi değil mi ben iyi sanıyorum ama.

İyi R7 7700 oyunda falan cok geride zaten renderdada cok fark koymaz hatta aynilardir muhtemelen. 5070 ile 5070 Ti arası fark zaten konusmaya gerek yok parça kalitesini ileride daha uyguna kurtarirsin bana kalsa degismem bir şey sogutucu dışı.

Yapmazlar ama çalışıp çalışmadığına bakarlar montajlı al gerek yok ona arkadaşın attığı sistem donanımda iyi ama yaklaşık FPS oyunlarinda 200FPS'e kadar kayip verir kesinlikle kötülemiyorum topladığını parçalar sağlam ama yüksek donanim daha öncelik gerek yok o soğutucuyu Arctic Liquid 3 falan alirsin ileride 10 numara.

İyi R7 7700 oyunda falan cok geride zaten renderdada cok fark koymaz hatta aynilardir muhtemelen. 5070 ile 5070 Ti arası fark zaten konusmaya gerek yok parça kalitesini ileride daha uyguna kurtarirsin bana kalsa degismem bir şey sogutucu dışı.
Daha ne o zaman hem işlemcide hem gpuda iyiyiz anakart da fena olmadı şu biostarla bence soğutucu işi için de teşekkür ediyorum

G
@Iwatani Naofumi hocam sana zahmet soğutuculara bakar mısın hiçbirini bilmiyorum ben bir de gerek var mı B850 zorlamaya sence.
Gravix 5A sistem içinse b850 gerek yok.
Seçenekler içinde zaten güzel bir soğutucu yok o yüzden fiyatı güzel olduğu için 360mm Aigo seçilmesi iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı