60.000 TL televizyon önerisi

Fransali74

Centipat
Katılım
21 Şubat 2023
Mesajlar
87
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşım için TV bakıyoruz, bütçe olarak 60'ı geçmese iyi olur. Daha uyguna da olabilir. Siz ne önerirsiniz? Çok fazla ürün var o fiyatta, aklım karıştı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Boyut belirtirseniz ona göre önerebilirim. Lakin evlilik aşamasındayım, yazın evleneceğim ve geçmeden 50 bin bütçe ile televizyon bakıyorum :) Araştırdım ve mağazalara baktım baya tavsiyede bulunabilirim.
 
Tam bir boyut yok aslında ama en uygun 8k tv lere bakarken bu modeli görmüşler. Piyasanın altında fiyat. Samsung 55QN700B 55" 8K Ultra HD Smart Neo QLED TV Fiyatları ve Özellikleri
sizce neden böyle fiyatı.
Hayırlı olsun şimdiden evliliğiniz :)
Teşekür ederim dostum. Teşhir olma ihtimali yüksek ya da ekranında bir yerde problem vardır. 8K olmak zorunda değilse ve gördüğüme göre 55" yeterliyse hiç ekstra aramasın bunu alsın ;
Maalesef benim hatun teknolojinin bu kısmında pek anlamadığı için önceliğimiz 65" oldu. Bu ürüne mağazalarda baktım ve gerçekten benm hatun onay verse 45 bine alacaktım bunu daha 1 hafta önce. Oled gerçekten başka bir seviye ve siz 55"'e hayır demiyorsunuz anladığım kadarıyla.
65" için ise ;
bu ürünlere yöneldim. Biraz daha fiyat bekleyeceğim uyguna düşmezse bunlardan birini tercih edeceğim önümüzdeki günlerde.
 
@Genzonzi hocam satış sonrası destek konusunda önerdiğiniz markalar nasıl? TCL için kötü yorumlar görüyorum.
O konuyu hiç araştırmadım açıkçası. TCL'in özellikleri iyi ve görüntü kalitesi biraz soluk olsa da hiç fena değildi. Fakat fiyatlar bu yakınlıktayken benim tercihim samsung ya da philips olacak gibi.
 
LG'nin fiyatı artmasına rağmen hala mantıklı mı ?
Ve 55 inç olanda sadece oled artısı mı var ?
Bana 8k pek mantıklı gelmiyor. Daha 8k içerik sayısı ne ki yani.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı