60.000 TL'ye kadar hazır sistem önerisi

Bingildak07

Yoctopat
Daha fazla  
Kasa bütçesi harici 2K veya 4K OLED bir monitör almayı düşünüyorum. Rekabetçi oyun oynamayacağım ancak Expedition 33, RDR 2 gibi Single Player oyunları yüksek görsellikle oynamak istiyorum. 40-60 k arası kasa tavsiyesi verebilir misiniz?

Biraz aşıyor ama daha uyguna mantıklı bir şey var mı bilmiyorum.
Cevap için teşekkür ederim. Peki bu bütçelere çıkmalı mıyım? Dediğim iki oyunun yanı sıra Civ 6 vs gibi güncel olmayan oyunlar oynamayı düşünüyorum.

Cevap için teşekkür ederim. Peki bu bütçelere çıkmalı mıyım? Dediğim iki oyunun yanı sıra Civ 6 vs gibi güncel olmayan oyunlar oynamayı düşünüyorum.
Kendim toplasam daha hesaplı olur mu?

Cevap için teşekkür ederim. Peki bu bütçelere çıkmalı mıyım? Dediğim iki oyunun yanı sıra CIV 6 vs gibi güncel olmayan oyunlar oynamayı düşünüyorum.

Kendim toplasam daha hesaplı olur mu?

Yani CIV 6 fazlasıyla hafif oyun ama ileri dönük olmak için bu bütçelere çıkmakta fayda var gibi. Başka oyunlarda oynarsınız diye düşünüyorum. He eğer oynamam derseniz.

Hiç bütçeyi zorlanmadan bu bile işinizi görür sanırım. 2K görüntü giriş seviyesinde yeterli YouTube üzerinden testlerine bakabilirsiniz. Tek tek toplanırsa çoğunlukla pahalıya denk gelebiliyor.

Yani CIV 6 fazlasıyla hafif oyun ama ileri dönük olmak için bu bütçelere çıkmakta fayda var gibi. Başka oyunlarda oynarsınız diye düşünüyorum. He eğer oynamam derseniz.

Hiç bütçeyi zorlanmadan bu bile işinizi görür sanırım. 2K görüntü giriş seviyesinde yeterli YouTube üzerinden testlerine bakabilirsiniz. Tek tek toplanırsa çoğunlukla pahalıya denk gelebiliyor.
Yani o konuda f/p arıyorum aslında. Expedition 33 gibi heyecan verici oyunlar çıktığında onları da iyi ayarlarda oynamak isterim 5 yıl.

İlk attığınız sistem bunu sağlar mı? Kaliteli 31, 5-32 inç monitör öneriniz de var mı?

Karşılar diye düşünüyorum hocam sağlam sistem sayılır. Monitör için ayrı konu açabilirsiniz detaylı bilgim olmadığı için yorumlamam zor olur. Mümkünse 2K alın ve 27 inçten büyüğü belki sırıtır.

İlk attığınız sistem bunu sağlar mı? Kaliteli 31, 5-32 inç monitör öneriniz de var mı?

https://www.vatanbilgisayar.com/amd...-m-2-ssd-32gb-ddr5-ram.html#odeme-secenekleri Vatan Bilgisayar'da %10 indirim var. Bu sistem -belki bazı yükseltmelerle- tercih edilebilir mi?

Soğutucu ve işlemci yükseltme falan derken biraz masraflı oluyor hocam bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı