60.000 TL'ye oyuncu bilgisayarı önerisi

Hocam sıkıntı yok 65K'ya kadar çıkabiliriz güzel bir sistem olsun yani hazır sistem olmazsa bile kurup gelirse daha iyi kendim fazla o konuda hakim değilim.
İlk attığım linkte kurup geliyor dostum.

https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/UNQX896T

Böyle al.

Hocam sıkıntı yok 65K'ya kadar çıkabiliriz güzel bir sistem olsun yani hazır sistem olmazsa bile kurup gelirse daha iyi kendim fazla o konuda hakim değilim.

Sizin attığınız sistemde tatlı geliyor ekran kartından biraz kısıp işlemciye vermişsiniz.

Hocam 4070 Ti da işimi görür gibi yani illa 4080 ile arasında büyük bir fark mevcut mudur?

İlk attığım linkte kurup geliyor dostum.

https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/UNQX896T

Böyle al.

Hocam üzerinde birkaç değişiklik yapıp ileteyim.

Tamamdır ekran kartı odaklı yapalım biraz RGB olsun hocam gözümüze hitap etsin ekran kartı INNO kaliteli marka mıdır soğutma açısından vs.
En iyilerindendir.

Tamamdır ekran kartı odaklı yapalım biraz RGB olsun hocam gözümüze hitap etsin ekran kartı INNO kaliteli marka mıdır soğutma açısından vs.
Kasada, soğutucuda rgb var hocam yeterli olur o. Bütçe 1.5k falana artarsa sıvı soğutma eklersin daha şık olur ama pahalı oluyor.

Ramleri 600 daha verip G.Skill 32GB(2x16) Trident TZ5 Neo RGB 6000mhz CL36 DDR5 AMD EXPO Ram Seçebilirsin mantıklı olur. RGB çünkü.

En iyilerindendir.

Kasada, soğutucuda RGB var hocam yeterli olur o. Bütçe 1.5k falana artarsa sıvı soğutma eklersin daha şık olur ama pahalı oluyor.

Bence sıvı soğutma olsun biraz kapalı alan koyduğum yer önceki PC'de bu durumu yaşadım ekstra olarak RAM'leri RGB yaparsak miss gibi işlemciyide araştırdım gayet doyurur sistemi.

Bence sıvı soğutma olsun biraz kapalı alan koyduğum yer önceki PC'de bu durumu yaşadım ekstra olarak RAM'leri RGB yaparsak miss gibi işlemciyide araştırdım gayet doyurur sistemi.
Evet ama bütçe artması lazım. Bekleyin yapayım.

Ramleri değiştirip fıstığından bi 360mm soğutma koyunca toplam 67k olacak ekran kartı ile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı