- Makaleler
 - 2

Daha fazla  

Hocam kulaktan dogma bilgiler değil ülkede her iki sistemi de kullanan tek insanmışsınız gibi yorum yapmayın. Radeon Adrenalin'deki renk ayarıyla NVIDIA'nın saturation ayarını bir tutuyorsanız zaten sizinle tartısmaya girmeye gerek yok ben fikrimi belirttim sadece. Bu kadar bütçeyle AMD GPU kullanmak tamamen pişmanlık olacaktır işlemci bazında konuşmuyorum GPU olarak söylüyorum AMD driver yazamıyor. Varsayım adı altında size biraz ironik yaklaştım ama anlamadınız bu saatte normaldir.
Dostum gece gece forumda gelmiş boş yapıyorsun ya toplasan 10 tane mesajın var kullandığın sistem RX 570 8 senelik ürünle başkasına akıl vermeye çalışıyorsun. Çevremde tonla kendi ellerimle kurduğum AMD sistem kullanan adam var. Kullandığın kulaklık G435. Hani internetten izlediklerinle cidden başkasına akıl verme sen. Ana bilgisayarımda 3070 Ti Taşınmadan önce racing SIM için kullandığım PC'de 6700XT vardı hala kenarda duruyor kasa kuracak yerim yok diye kurmuyorum. Gidip RX 570 kullanıp 4 nesil geriden gelip izlediğin YouTube videolarından öğrendiğin şeyleri forumda satma. Senden 5 yaş daha büyüğüm. Sen daha bilgisayar diyemiyorken ben bilgisayar kuruyordum.