60.000 TL'ye sistem önerisi

Dostum gece gece forumda gelmiş boş yapıyorsun ya toplasan 10 tane mesajın var kullandığın sistem RX 570 8 senelik ürünle başkasına akıl vermeye çalışıyorsun. Çevremde tonla kendi ellerimle kurduğum AMD sistem kullanan adam var. Kullandığın kulaklık G435. Hani internetten izlediklerinle cidden başkasına akıl verme sen. Ana bilgisayarımda 3070 Ti Taşınmadan önce racing SIM için kullandığım PC'de 6700XT vardı hala kenarda duruyor kasa kuracak yerim yok diye kurmuyorum. Gidip RX 570 kullanıp 4 nesil geriden gelip izlediğin YouTube videolarından öğrendiğin şeyleri forumda satma. Senden 5 yaş daha büyüğüm. Sen daha bilgisayar diyemiyorken ben bilgisayar kuruyordum.

Şu an kullandığım sisteme bakarak bütün tecrübemi anladın yani panelci veletler gibi konularımı stalklamıs gelmişsin burada sıkışan her insan gibi yaş tecrübe muhabbeti yaptığına göre doğru yoldayım teknoloji sürekli gelişiyor burada ben senden şu kadar yaş büyüğüm şunu yaptım bunu yaptım tarzı söylemleriniz sadece komik gidip orada konularımı stalklayıp sadece RX 570 kullanmışım daha başka sistemler elimden geçmemiş gibi yorum atıyorsun ne malum sistemin bana ait olduğu? Madem 5 yaş büyüksün 25 yasında adamsın kafan bunlara calısmıyor mu? Forumda on tane mesajın var diyorsun 5000 tane mesajım olsaydı bu beni haklı mı yapacaktı ben sen gibi hayatsız forumda takılmıyorum ihtiyacım oldugunda konu açıyorum. RX 7900 XT araştırması yaparsan tonlarca driver sorunu yaşayıp pişman olan insan görebilirsin neyse sen AMD fanboylugu yapmaya devam et en cok ben biliyorum kafasında devam et gidip Sinerji'den sistem toplamış burada artislik yapıyor seçtiğin markalarda bile hayır yok kinsgton M.2 koymuşsun haha.

1. Şu sistemi süs diye mi yazdın o zaman
2. AMD veya NVIDIA fark etmez herhangi bir kartın adını artı driver Issue yazsam tonla sonuç çıkar zaten bu markadan bağımsız bir olay. Bunu kronik olduğunu veya kronik sorunlu olduğunu forumlara düzenli açılan konulardan anlarsın mesela. Düzenli olarak mesela şu ürünle alakalı şu sorunu yaşadım diye konu açıyolarsa o ürün evet sorunludur çünkü düzenli bir akış geliyordur. Daha koyduğum M.2'nin DRAM'li piyasanın en iyi modellerinden ve en iyi çiplerinden kullandığını bile bilmiyosun bak. Renegade SSD'yi bilmiyosun bana araştırmaktan bahsediyosun.

Birader arkadaşım için açtığım bir konu boş boş uzatma gece gece kaybol şuradan yaşın büyükmüş madem yaşının adamı ol aynen kinsgton en iyi çipe sahip sen kullan.

Birader arkadaşım için açtığım bir konu boş boş uzatma gece gece kaybol şuradan yaşın büyükmüş madem yaşının adamı ol aynen kinsgton en iyi çipe sahip sen kullan.

Olum arkadaşın için açtığın konuya şimdi garantiye versem başka kulaklığım yok mu yazıyordun? Araştırmaktan bahsedip daha ufak bir SSD hakkında bile bilgisizliğini kabul etmiyorsun. Al aşağıya attım bak. Şu çembere aldığım firmaları bir araştır bak neymiş kimmiş bu firmalar sonra konuş.

Hocam NVIDIA varken kim ne yapsın AMD'yi?

Mesajı az olması sizi neden ilgilendiriyor hiç anlamadım belki bazıları gibi forumda boş yapmıyor veya az ve öz konuşuyor şu ana kadar arkadaşa çok hak verdim 60.000 TL bütçe ile AMD (SadeceGPU )kesinlikle alınmaz AMD ile NVIDIA'yı bir tutmak zaten bir saçmalıktır. Tıpkı iPhone 6 ile S24 ultrayı karşılaştırmak gibi.

Bu forumda RX 570 öneren(40k ve üstü bütçelerde) ender kişilerdensiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…